website-foto-1370x470-bren-groot.jpg | Samenwerken met Daan

Zullen we samenwerken?

Daan maakt graag kennis met jou

bricksPageLayout: 37448
Layout slug: 23-13
Component slug: text

 

Ben jij op zoek naar de leukste collega?

Daan zorgt voor efficiënte en kostenbesparende ondersteuning voor onze opdrachtgevers.


Of het nu gaat om vast of tijdelijk personeel, het inhuren van specifieke expertise of interim-management, groeien of juist krimpen. Bij ons kan je aankloppen voor het oplossen van personele problemen en het waarmaken van jullie ambitie.

Component slug: round-image-with-stripe
bricksPageLayout: 37449
Layout slug: full-width
Component slug: logo-carrousel
bricksPageLayout: 37450
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 37451
Layout slug: full-width
Component slug: custom-formulier

Daan denkt graag met je mee

Zullen we kennis maken?

bricksPageLayout: 37452
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 37453
Layout slug: 333333
Component slug: text

De leukste samenwerking

Hoe denken onze opdrachtgevers over Daan?

Component slug: review
star star star star star
Patricia Mansveld - Zonnehuis Vlaardingen

“De samenwerking met Susanne van Daan wordt als prettig ervaren. Als er een acute situatie is dan weet bureau Daan hoe ze ons kunnen helpen. Het contact met elkaar is professioneel en plezierig. Bureau Daan weet wat we nodig hebben en kan dit ook voor ons oplossen. Wij zijn blij met bureau Daan!” 

Component slug: review
star star star star star
Jacco - Rivas Zorggroep

“Daan is een Rotterdams bedrijf. Geen woorden maar daden. Dit merk ik als manager in de dagelijkse samenwerking met Daan. Daan gaat voor een duurzame samenwerking, ondersteuning op maat en persoonlijk contact.” 

bricksPageLayout: 37454
Layout slug: 333333
Component slug: review
star star star star star
Gemeente Rijswijk

“De gemeente Rijswijk heeft sinds maart 2022 2 trainees  WMO van Daan werkzaam. Na een intensieve inwerkperiode zijn de trainees na 10 weken zelfstandig met veel werkplezier en met veel inzet verder gegaan. Wij zijn onder de indruk van de werkwijze van Daan hierin. Het meedenken en het selecteren van de juiste personen voor onze gemeente. Wij (gemeente Rijswijk) zijn voornemens hier een structureel programma van te maken dat er jaarlijks 2 trainees WMO in kunnen stromen en hier een leertraject als WMO consulent kunnen starten.”

Component slug: review
star star star star star
Yvette - Kinderopvang Zazou

“Ten tijde van de tekorten aan personeel, is het voor ons fijn dat wij in contact zijn gekomen met Daan. Het contact verloopt via vaste medewerkers. De kandidaten die zij voor ons hadden, pasten stuk voor stuk in ons bedrijf. Na een kennisgesprek kwamen de kandidaten een moment meelopen, zodat zowel de kandidaat als wij een indruk van elkaar konden krijgen. Na het meeloopmoment kunnen de kandidaten snel aan de slag, waardoor ook wij weer een beetje geholpen zijn. Inmiddels zien wij de krachten van Daan als eigen medewerkers en ervaren wij het allemaal heel positief.”

Component slug: review
star star star star star
Gemeente Rotterdam

“De Gemeente Rotterdam en dan met name het onderdeel externe inhuur voor de wijkteams, werkt met veel plezier samen met Daan. Het prettige aan de samenwerking is dat Daan actief meedenkt met de personeelsopgave van de Gemeente Rotterdam en hierin ook creatieve voorstellen doet. Zo is er onlangs een trainee vanuit Daan binnen onze wijkteams gestart die goed aansluit bij ons werkveld en waarin we ook op een prettige manier afstemming met elkaar hebben kunnen hebben. Er is oog voor wat er binnen de Rotterdamse wijkteams nodig is, denk aan de competenties van de medewerkers en Daan weet hier een goede match op te maken. Het contact verloopt soepel en vlot en Daan is voor ons hierin een prettige en betrouwbare partner.”

bricksPageLayout: 37455
Layout slug: full-width
Component slug: text

"Wij maken ambities waar, voor nu en voor in de toekomst"

Samenwerken met Daan?

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn