Baas-van-morgen.jpg

Onderwijs

Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.

30-10-2018

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap, voor ál voor het talent van morgen. JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst.

Een eerlijke kans voor de toekomst
In Nederland leven ruim een half miljoen kinderen in sociaaleconomische achterstand. Vaak groeien zij op in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Talent hebben deze kinderen zonder uitzondering, maar voor een eerlijke kans op de arbeidsmarkt zijn ook vaardigheden en rolmodellen nodig. Daniël Roos, directeur JINC: “De projecten van JINC zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met een omgeving die voor hen van huis uit niet vanzelfsprekend is. Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Daarom leren wij ze wat er te koop is op de arbeidsmarkt en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. Het best werkt te ervaren hoe het werkt.’’

Daan & JINC
Daan draagt financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. De ervaring is dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert. Ook aankomend schooljaar zullen JINC en Daan de handen ineen slaan voor een inclusieve arbeidsmarkt. Zin in!

Laatste blogberichten

 • Werk

  Word jij de hype op Skype?

  blog-online-def.jpg
 • Werk

  Klaar voor jouw close-up?

  websiteonlinesolliciteren.jpg
 • Werk

  Tips die echt (thuis)werken

  website-voordelen-thusiwerken.jpg

Inschrijven

 
Ben jij benieuwd wat Daan voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in, Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te ontmoeten!

Liever persoonlijk contact?

010 30 09 107
Favorieten vacatures