Baas-van-morgen.jpg | Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.

Onderwijs

Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.

30-10-2018

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap, voor ál voor het talent van morgen. JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst.

Een eerlijke kans voor de toekomst
In Nederland leven ruim een half miljoen kinderen in sociaaleconomische achterstand. Vaak groeien zij op in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Talent hebben deze kinderen zonder uitzondering, maar voor een eerlijke kans op de arbeidsmarkt zijn ook vaardigheden en rolmodellen nodig. Daniël Roos, directeur JINC: “De projecten van JINC zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met een omgeving die voor hen van huis uit niet vanzelfsprekend is. Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Daarom leren wij ze wat er te koop is op de arbeidsmarkt en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. Het best werkt te ervaren hoe het werkt.’’

Daan & JINC
Daan draagt financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. De ervaring is dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert. Ook aankomend schooljaar zullen JINC en Daan de handen ineen slaan voor een inclusieve arbeidsmarkt. Zin in!

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn