1643025188-Leuke-banen-uitmuntend-werkgeverschap-daan-werkenbijdaan-4.jpg | Vacatures Basisonderwijs
search Vacature zoeken
193 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 11472
Layout slug: vacancies
view_module view_list

Docent Duits in Rotterdam

  • alarm 05-10-2022
  • location_on Regio Zuid-Holland

Ben jij een ervaren docent Duits of bezig met de opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor zowel dit- als volgend schooljaar zijn wij op zoek naar docenten Duits. Ben jij die b...

Geen vacature missen?

Vacatures in je mailbox
Regio
Vakgebied
bricksPageLayout: 11473
Layout slug: full-width
Component slug: text

Ben je op zoek naar een vacature in het Basisonderwijs?

Werken in het onderwijs is je passie. Jij gaat als leerkracht aan de slag in het basisonderwijs. Wij zijn opzoek naar gemotiveerde mensen die graag voor de nieuwe generaties leerlingen klaar staat. Het is jouw taak om deze leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Je weet hoe je lessen informatief, leuk en afwisselend kunt maken. Natuurlijk is het erg belangrijk dat je over goede pedagogische vaardigheden beschikt.

Pas jij perfect in dit plaatje? Dan ben jij geknipt voor dit vak. Wat bieden wij jou? Bij Daan krijg je altijd een hartelijk welkom en heb jij altijd een vast contactpersoon. Je krijgt een marktconform salaris en een complete reiskostenvergoeding. Van Daan kan je leuke extraatjes verwachten, zoals: korting op je zorgverzekering en sportabonnement, mogelijkheid tot het volgen van online cursussen en een gaaf fietsplan.

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn