1678700178-1623314456-header_daan-min.png | Onze maatschappelijke partners

Trots op onze maatschappelijke partners

Uitmuntend werkgeverschap

bricksPageLayout: 50033
Layout slug: 34-14
Component slug: text
 
Trots op onze maatschappelijke partners

Daan vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij.

Uitmuntend werkgeverschap gaat verder dan een gezonde en gelukkige samenwerking tussen de collega's. Daarom zijn wij samenwerkingspartner van verschillende organisaties die dit ook belangrijk vinden!  We zijn trots op onze maatschappelijke partners, en vinden het leuk om dat van de daken te schreeuwen. Samen kan je het verschil maken!

 

Ga direct naar:
 

Daanschool Gambia Sophia Kinderziekenhuis JINC Stichting Bonama

Component slug: review
star star star star star
Edgar van JINC

"Al jaren is Daan betrokken bij onze verschillende projecten in verschillende regio’s in Nederland. De maatschappelijke betrokkenheid is bij alle betrokken medewerkers te voelen en samen bouwen wij verder aan meer kansengelijkheid op de arbeidsmarkt."

bricksPageLayout: 50034
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 50035
Layout slug: 13-23
Component slug: round-image-with-stripe
Component slug: text

Daanschool Gambia

De Daanschool Gamia is een school in Gambia waar volwassenonderwijs wordt verzorgd. Hier kunnen Gambiaanse studenten terecht die eerder analfabeet waren. Ze leren hier onder meer de Engelse taal. De stichting verzorgt onderwijs voor deze studenten, waardoor ze een baan kunnen vinden in onder andere de horeca of de toerismesector. Na afloop krijgen ze een mooi certificaat, waarna ze aan de slag kunnen in hun vakgebied.

Daan stuurt de stichting aan en ondersteunt de stichting op financieel vlak. Daarnaast bestaat het bestuur van de stichting uit medewerkers van Daan. Zij investeren in dit project (werk)tijd en starten nieuwe projecten. Wil jij je ook inzetten voor het stimuleren van volwassenonderwijs in Gambia? Kijk hier wat jij kunt betekenen.

 

Lees meer →

bricksPageLayout: 50036
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 50037
Layout slug: 23-13
Component slug: text

Sophia Kinderziekenhuis

In het Sophia Kinderziekenhuis wordt zorg aan kinderen verleend die een zeldzame of complexe aandoening hebben, waarbij de kinderen meer of gespecifieerde zorg nodig hebben. Om de kinderen en hun ouders te steunen en de kinderen een betere toekomst te bieden is Stichting Vrienden van het Sophia opgericht. Deze stichting doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Daan vindt dat ieder kind een goede start moet kunnen maken, want zij zijn onze toekomst. Daan ondersteunt het kinderziekenhuis Sophia op financieel vlak en is daardoor een Vriend van Sophia. Wil jij zelf ook iets doen voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis? Neem dan hier een kijkje.

 

Lees meer →

Component slug: round-image-with-stripe
bricksPageLayout: 50038
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 50039
Layout slug: 13-23
Component slug: round-image-with-stripe
Component slug: text

JINC

In Nederland leven ruim een half miljoen kinderen met een sociaaleconomische achterstand: zij groeien vaak op in een omgeving die te kampen heeft met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. JINC helpt kinderen en jongeren tussen de 8 en 16 jaar met kinderen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt bieden. In het JINC-programma komen ze in aanraking met verschillende beroepsgroepen, ontdekken ze waar hun talenten liggen en leren ze hoe ze voor een baan moeten solliciteren. Elk jaar helpt JINC meer dan 63.500 kinderen met zich te ontwikkelen. JINC organiseert verschillende projecten zoals ‘Ondernemen doe je zo!’, ‘JINC Baas van Morgen’ en sollicitatietrainingen. JINC werkt samen met scholen en bedrijven.

Wij zijn trotse partner van JINC. Naast een jaarlijkse financiële bijdrage dragen we bij aan diverse projecten. Zo stelt Daan medewerkers beschikbaar om als trainer of coach te fungeren. Zo slaat Daan met JINC de handen ineen voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Nieuwsgierig geworden naar wat jij voor deze jongeren kan betekenen? Kijk hier voor meer informatie.

 

Lees meer →

bricksPageLayout: 50040
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 50041
Layout slug: 23-13
Component slug: text

Stichting Bonama

Het zorgproject van stichting Bonama is opgezet om het gebrek aan geschoold personeel in dunbevolkte, moeilijk bereikbare gebieden waarin ouderen en zieken wonen te bestrijden. Dit project houdt in dat er in 12 dorpen waar gezamenlijk 8.000 mensen wonen er basale gezondheidszorg wordt geleverd. Het project bestaat al meer dan 15 jaar en is opgezet vanuit het initiatief van verschillende thuiszorgorganisaties in Nederland.

Daan steunt dit project door jaarlijks een financiële donatie te doen. Daarnaast heeft Daan ook een boot gedoneerd. Hierdoor kunnen ouderen en zieken in moeilijk bereikbare gebieden toch voorzien worden van juiste medicijnen en ondersteund worden in de dagelijkse lichamelijke verzorging en huishoudelijke taken.

Laat dit project jouw (zorg)hart sneller kloppen? Je kunt dit project steunen door een mail te sturen of een gedeelte van jouw vakantie te boeken bij de prachtige Danpaati River Lodge. Deze lodge is gebouwd om economische activiteiten in het gebied op te zetten en met de opbrengsten het zorgproject te financieren.

 

Lees meer →

Component slug: round-image-with-stripe

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn