1643025189-Leuke-banen-uitmuntend-werkgeverschap-daan-werkenbijdaan-7.jpg | Vacatures Ouderenzorg
search Vacature zoeken
250 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 11474
Layout slug: vacancies
view_module view_list

Verzorgende IG in Zeist

  • alarm 26-09-2022
  • location_on Regio Utrecht

Hi jij daar! Daan werkt altijd samen met de beste zorgprofessionals, ben jij er daar ook één van? Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar interessante opdrachten, wacht dus niet...

Geen vacature missen?

Vacatures in je mailbox
Regio
Vakgebied
bricksPageLayout: 11475
Layout slug: full-width
Component slug: text

Ben je op zoek naar een vacature in de Ouderenzorg?

Werken in de zorg is je passie. Jij gaat als verpleegkundige of Verzorgende IG aan de slag in de tak Ouderenzorg. Wij zijn opzoek naar iemand die actief en verbinden kan handelen. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in de ouderenzorg en wilt hier dan ook graag aan bijdragen. Je bent in bezit van een geldig diploma Verpleegkunde en een BIG-registratie of een geldig Verzorgende IG diploma.

Pas jij perfect in dit plaatje? Dan ben jij geknipt voor een baan in de ouderenzorg. Wat bieden wij jou? Bij Daan krijg je altijd een hartelijk welkom en heb jij altijd een vast contactpersoon. Je krijgt een marktconform salaris en een complete reiskostenvergoeding. Van Daan kan je leuke extraatjes verwachten, zoals: korting op je zorgverzekering en sportabonnement, mogelijkheid tot het volgen van online cursussen en een gaaf fietsplan.
 

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn