Daan school | Training EHBO voor de kinderopvang

Training EHBO voor de kinderopvang

Samen leren is leuker

bricksPageLayout: 48210
Layout slug: 23-13
Component slug: text
 
Training EHBO voor de kinderopvang

Wil jij leren hoe je moet handelen als het aankomt op de zorg en veiligheid voor de kleintjes?

Jij bent een pedagogisch medewerker op een kinderopvang en kijkt hoe de kinderen leuk aan het buitenspelen zijn. Plots komt er een kindje naar je toe, ja hoor, gevallen op de harde stoeptegels. Hij/zij heeft een flinke schaafwond en een tand door de lip. Jij schrikt niet, want je weet hoe je moet handelen omdat je de cursus “EHBO voor de Kinderopvang” hebt gevolgd. Heb je dat nog niet gedaan?! Volg dan nu de cursus via Daan.

Werk je nog niet via Daan? Geen probleem! Meld je aan voor de training via onderstaand formulier en één van onze adviseurs zal contact met je opnemen. Nadat er een leuke opdracht is gevonden, zal de training voor je worden ingepland!

Component slug: round-image-with-stripe
bricksPageLayout: 48211
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 48212
Layout slug: 13-23
Component slug: custom-formulier

Interesse?

Meld je aan!

Component slug: text

 

Een training voor jou?

 

Voor wie?

De cursus is bestemd voor pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn op de kindervang.

Wat leer je?

Bevriezings- en brandwonden, bloedneus, bijt- en scheurwonden, botbreuken en kneuzingen, elektriciteitsletsel, ernstig bloedende wond, hersenvliesontsteking, kindermishandeling, koorts(stuip), nek- en wervelletsel, oververhitting en onderkoeling, reanimatie aan kinderen en het gebruik van de AED, shock, snij- en schaafwonden, stabiele zijligging, tand door de lip, teken- en insectenbeten, vergiftigingen en gevaarlijke stoffen op huid/in ogen, verslikking/verstikking.

Hoe ziet de cursus eruit?

Bij het volgen van de EHBO-cursus voor de Kinderopvang krijg je het digitale certificaat van Het Oranje Kruis. Dit certificaat blijft maar liefst 2 jaar geldig en voldoet volledig aan de eisen van de IKK!

De EHBO-cursus voor de Kinderopvang start met het volgen van de bijbehorende e-learning, waarbij de online theorie wordt behandeld. Het doorlopen van de e-learning neemt 4-6 uur in beslag.

Na het afronden van alle onderdelen volgt er een eindtoets. Om deel te mogen nemen aan de praktijktraining dien je een minimale score van 80% te behalen voor deze toets. Maak je geen zorgen, want je hebt de mogelijkheid om de eindtoets onbeperkt opnieuw te maken.

De praktijkdag duurt 3,5 uur waarbij je samen met jouw medecursisten alle handelingen vanuit de theorie in de praktijk gaat oefenen.

Waar en wanneer?

Bij interesse kan je je aanmelden voor de training. Wij zullen samen met jou een geschikte datum en locatie uitzoeken (keuze uit 70 locaties).

Kosten

Kosten: €109,00

bricksPageLayout: 48213
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 48214
Layout slug: 13-23
Component slug: text

Bekijk de rest van ons aanbod van de Daanschool

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn