1658825962-1630330772-1623314456-header_daan-min.png | Over Daan
1672760056-1658826711-1623397107-daan_home_image-min.jpg | Over Daan

Wie is Daan?

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Sluit je aan bij Daan

 • Professionals

  Daan maakt graag kennis met jou. Omdat wij de vacatures hebben voor mensen die niet gewoon een nieuwe baan zoeken, maar die hun passie en ambitie terug willen zien in het bureau dat hen bemiddelt en begeleidt. Daan is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het beste uit zichzelf willen halen.

  Daan herkent zich in professionals die uitgedaagd willen worden en graag ergens werken waar zij zich prettig voelen. Waar ambitie geen vies woord is en waar kennis tot zijn recht komt. Daan biedt deze professionals nieuwe kansen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Vast of tijdelijk, parttime of fulltime, zorg vacatures of onderwijs vacatures, Daan begrijpt dat iedereen zijn of haar eigen wensen heeft.

 • Opdrachtgevers

  De werkwijze en visie van Daan zorgen voor efficiënte en kostenbesparende ondersteuning voor de opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze adviseurs in combinatie met een persoonlijke aanpak en een groot netwerk maken van Daan een partner met toegevoegde waarde.

  Of het nu gaat om vast of tijdelijk personeel, het inhuren van specifieke expertise of interim-management, groeien of juist krimpen: Daan denkt met je mee. 

  Wij stellen de vraag achter de vraag en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Dit resulteert voor de opdrachtgever in het waarmaken van ambities en het oplossen van (personele) vraagstukken. Voor nu en voor de toekomst.

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn