Wie is Daan?

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Waarom Daan?

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Een partner in jouw ontwikkeling op de arbeidsmarkt, die samen met jou graag de uitdaging aangaat. Maak daarom kennis met ons door je vrijblijvend in te schrijven, of door te solliciteren op een van onze vacatures binnen het vakgebied dat jou aanspreekt. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, dan staan we je graag te woord. Als jij benieuwd bent naar Daan, dan zijn wij zeker benieuwd naar jou! 

Sluit je aan bij Daan

 • Professionals

  Daan maakt graag kennis met jou. Omdat wij de vacatures hebben voor mensen die niet gewoon een nieuwe baan zoeken, maar die hun passie en ambitie terug willen zien in het bureau dat hen bemiddelt en begeleidt. Daan is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het beste uit zichzelf willen halen.

  Daan herkent zich in professionals die uitgedaagd willen worden en graag ergens werken waar zij zich prettig voelen. Waar ambitie geen vies woord is en waar kennis tot zijn recht komt. Daan biedt deze professionals nieuwe kansen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Vast of tijdelijk, parttime of fulltime, Daan begrijpt dat iedereen zijn of haar eigen wensen heeft.

 • Opdrachtgevers

  De werkwijze en visie van Daan zorgen voor efficiënte en kostenbesparende ondersteuning voor de opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze adviseurs in combinatie met een persoonlijke aanpak en een groot netwerk maken van Daan een partner met toegevoegde waarde.

  Of het nu gaat om vast of tijdelijk personeel, het inhuren van specifieke expertise of interim-management, groeien of juist krimpen: Daan denkt met je mee. 

  Wij stellen de vraag achter de vraag en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Dit resulteert voor de opdrachtgever in het waarmaken van ambities en het oplossen van (personele) vraagstukken. Voor nu en voor de toekomst.

Open Sollicatie

 
Ben jij benieuwd wat Daan voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in, Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te ontmoeten!

Liever persoonlijk contact?

010 30 09 107
Favorieten vacatures