esmee-blog.jpg | Marathon voor het Nationale Ouderenfonds

Algemeen

Marathon voor het Nationale Ouderenfonds

18-06-2019

In Nederland zijn meer dan 1 miljoen ouderen eenzaam. Zelfs 1 op de 11 ouderen geeft aan zich ernstig eenzaam te voelen. Wij, als Daan zijn net zoals het Nationale Ouderenfonds ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Om onze eenzame en kwetsbare ouderen te helpen, heeft een aantal van onze medewerkers, professionals en familieleden op zondag 16 juni de marathon van Amersfoort gelopen. Zij hebben tijdens deze dag verschillende afstanden afgelegd; de 5 km, 10 km en 21 km. 

Na weken hard getraind te hebben, was het zover: de marathon van Amersfoort. Iedereen heeft een mooi Daan shirt gekregen en zij hadden deze dag naast een hoop gezelligheid één doel voor ogen: geld ophalen voor het Nationale Ouderenfonds.

Vol enthousiasme staat team Daan in de startblokken. Gwen, Bas met zoontje en dochtertje en Robbert met zoon Luke hebben samen de 5 km gelopen. Het ultieme Vaderdag moment, want zoon Luke werd aardig fanatiek toen hij iemand met een Ajax shirt voorbij zag rennen. Daar wilde hij koste wat het kost voor blijven. En dat is gelukt, zij zijn gefinisht binnen 27 minuten.

Onze collega’s Esmee en Jeroen werden tijdens de 10 km vergezeld door de vriend van Esmee en de broer van Jeroen. Deze toppers zijn gefinisht binnen de 50 minuten.

De 21 km is gelopen door Bulent, Lotte, Sanne en Monique. Sanne en Monique hadden als doel om 21,2 km in 2 uur te lopen. Dit hebben zij bereikt. Topprestatie dames!

Eenmaal aangekomen bij de finish werden zij warm onthaald door onze collega's Rosita en Jeroen, die klaar stonden met Daan bidons. Wat een fantastische dag; er is in totaal €825,- opgehaald voor het Nationale Ouderenfonds.

’Wij willen al lieve toeschouwers, familie, vrienden, collega’s en donateurs bedanken en waardering uitspreken voor niet alleen hun donatie, maar ook voor deze enorm leuke dag’’ - Team Daan

     

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Marathon voor het Nationale Ouderenfonds
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Marathon voor het Nationale Ouderenfonds
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Marathon voor het Nationale Ouderenfonds

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn