1680245539-1678700178-1665495510-afbeelding_blog-min.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Anke

Sociaal domein

Ontmoet Daan: Maak kennis met Anke

11-10-2022

Anke werkt via Daan als Wmo-consulent. Zij is al 8 jaar in dienst bij Daan.

In welke regio werk je?
Ik werk voor Daan Breda en mijn werkgebied is voornamelijk Brabant en omstreken. Ik heb inmiddels ook wel wat uitstapjes gemaakt naar andere plaatsen in Nederland, zoals bijvoorbeeld de Randstad.

Waar word je blij van?
Ik word blij van veel dingen, zoals mijn gezin en mijn hobby paardrijden. Als het over het werk gaat, haal ik veel voldoening uit de interactie met cliënten en het vinden van de best passende oplossing. De afwisseling die bij mijn werk hoort (zowel door het werken bij verschillende opdrachtgevers, als de verschillen op cliëntniveau) maakt dat ik erg veel plezier beleef aan mijn werk.

Waarom past je baan bij je?
Daan is een ambitieus en fris detacheringsbureau dat ervoor zorgt dat je als werknemer je werkzaamheden met plezier uitvoert.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Over het algemeen begint mijn dag op kantoor, met zaken als mail etc. Daarna ga ik cliënten bellen en wellicht op huisbezoek. Na het huisbezoek werk ik dit uit in een rapportage en zet ik als het nodig is vervolgacties uit. Als alles voor en rondom de cliënt geregeld is, maak ik de beschikking voor die cliënt.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De afwisseling en de omgang met cliënten. Je komt echt bij iemand thuis en ze laten je een deel van hun leven zien. De kers op de taart is als ik iemand dan ook nog echt kan ondersteunen zodat het eerder ervaren probleem wordt opgelost.

 

Wat zijn je ambities?
Ik vind mijn werk erg leuk, maar ik zou graag op termijn doorgroeien naar kwaliteitsmedewerker, zodat ik andere consulenten kan ondersteunen in hun ontwikkeling en deskundigheid.

Wat maakt jou de leukste in je vakgebied?
Ik ben een makkelijke gesprekspartner, waardoor het voor cliënten makkelijker is om zaken te bespreken die soms toch wat gevoelig liggen. Ook ben ik een klein beetje eigenwijs, waardoor ik graag op zoek ga naar de mogelijkheden, ook als die buiten de Wmo liggen.

Wat zou je nog meer uit je werk willen halen?
Zoals al eerder aangegeven zou ik graag een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van nieuwe Wmo-consulenten.

Hoe heb je Daan leren kennen?
Jaren geleden had ik een baan waar ik niet meer op m’n plek was en heb ik besloten om mijn cv online te zetten. Daar heeft Daan toen op gereageerd met een opdracht. En zo ben ik bij ze beland.

Waarom heb je voor Daan gekozen?
Toen ik op zoek was naar een andere baan had Daan een concrete opdracht waar ik aan de slag kon. Tijdens die opdracht was de samenwerking erg prettig en besloot ik te blijven.

Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
Benaderbaar zijn, persoonlijk contact en duidelijkheid.


 

"Daan is een prettige werkgever die staat voor zijn medewerkers, ook streven ze naar kwaliteit en dat merk je in de mogelijkheden voor de werknemer."

 


Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Positief! Ik werk er inmiddels al geruime tijd en merk dat ik gesteund word in mijn ontwikkeling en dat er meegedacht wordt in mijn wensen en mogelijkheden.

Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Daan is prettige werkgever die staat voor zijn medewerkers, ook streven ze naar kwaliteit en dat merk je in de mogelijkheden voor de werknemer, maar ook in de werkzaamheden die je krijgt.

Omschrijf in één zin wat werken bij Daan voor jou betekent.
Werken bij Daan betekent betrokkenheid bij jou als persoon.

Wil jij ook werken binnen het Sociaal domein? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Anke
 • Algemeen

  Het geheim van een stralende dag

  1678714053-1677588771-header_complimentendag_daan_-min.png | Ontmoet Daan: Maak kennis met Anke
 • Ruimtelijk domein

  Ontmoet Daan: Maak kennis met Ronald

  1707749046-Ronald midden.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Anke

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn