website-header-uitmuntend.jpg | Welkom in de wereld van Daan

Algemeen

Welkom in de wereld van Daan

02-05-2019

De voordelen van uitmuntend werkgeverschap

In Nederland staat de banenmarkt momenteel op zijn kop. Nog nooit waren er zoveel openstaande vacatures. Je zou kunnen zeggen dat er voor jou, de werkzoekende, een luxe probleem is ontstaan. Nu het aanbod van banen zo groot is, wordt het tijd dat er verschil wordt gemaakt in de huidige markt. Hoe? Door het creëren van een nieuwe wereld. Maar wat houdt dit nu precies in en op welke manier voel jij daar iets van? Neem een kijkje in onze wereld, de wereld van Daan.

Samen staan we sterk
Jij werkt niet voor of via Daan, maar met Daan. Samenwerken, samen groeien en samen leren is waar het om draait. Dit doen we door jou voorop te stellen, elkaar persoonlijk te leren kennen, jou overal bij te betrekken en vervolgens jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk te vervullen. We leren van elkaar en blijven in beweging. Soms zorgt dit voor verrassingen en kom je onverwachts bij een werkgever te werken die niet meteen voor de hand ligt. Dit gebeurt, want met onze expertise en luisterend oor lezen we samen tussen de regels door. Samen maak je elkaar beter, samen zijn wij Daan.

Stilstaan is geen optie
Wij zoeken mensen, geen cv’s. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, interesses en vaardigheden. Het uitbouwen hiervan is een essentieel onderdeel van onze wereld. Zodra jij bij Daan in dienst bent heb jij de mogelijkheid om uiteenlopende opleidingen, trainingen of cursussen te volgen, helemaal gratis. In onze wereld mag persoonlijke ontwikkeling niets kosten, alleen opleveren.

Samen lukt het
Geluk staat bij ons hoog in het vaandel. Werkgeluk is daar een onderdeel van. Jij moet je alleen richten op wat je leuk vindt en waar je goed in bent, zowel op je werk als daarbuiten. Wij bieden de leukste banen aan, maar deze zijn niet voor iedereen geschikt. Zomaar vacatures vullen is niet aan ons besteed. Daarom moeten wij soms ook kleur bekennen; doen waar we goed in zijn en eerlijk handelen. Samen komen we tot een passende oplossing.

Persoonlijke coach & begeleider
Bij Daan krijg je je eigen contactpersoon, die altijd voor je klaar staat. Heb jij ondersteuning nodig bij het solliciteren, op het gebied van financiën of heb je een miljoen andere vragen? Wij beantwoorden ze allemaal. In onze wereld praten we in duidelijke taal. We doen wat we zeggen en zorgen ervoor dat iedereen zich gehoord voelt. Afspraak is afspraak. Dat zit diep in onze cultuur geworteld.

Samen werken aan een gezondere wereld
Bij Daan vinden we gezondheid en gezonde werknemers belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond zijn niet vanzelfsprekend is. Om die reden hebben we onze collectieve zorgverzekering, het fietsplan en het sportplan leven ingeblazen. Met ons sportplan kun jij sporten met korting en via het fietsplan kun je op een toffe oranje Veloretti fiets in stijl naar je werk fietsen.

De wereld is van jou
Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan doen wat hij of zij leuk vindt. Ons partnerschap met JINC is hieruit voortgevloeid. Samen strijden wij voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt en een sociaal-economische achterstand geen hindernis voor een succesvolle carrière mag zijn.

Wij zijn de leukste
Om samen beter te worden is het belangrijk om samen leuke dingen te doen. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen, begrijp je hen beter en groei je dichter naar elkaar toe. Bij Daan is er altijd een reden voor een feestje. Zelf de slingers ophangen? Nee, dat doen we samen. Dus vier jij het volgende feestje met ons mee?

Daan staat voor een wereld vol leuke banen gelooft in uitmuntend werkgeverschap.
Bekijk hier onze leukste vacatures: https://daan.eu/vacatures

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Welkom in de wereld van Daan
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Welkom in de wereld van Daan
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Welkom in de wereld van Daan

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn