1706697684-DSC00098-2.webp | Op weg met de Daan Bus

Daan x VW T2 bus

Heb jij hem al gezien?

bricksPageLayout: 50799
Layout slug: full-width
Component slug: text
De elektrische Volkswagen bus van Daan

Getransformeerd van oud naar nieuw

 

Heb jij de Daan bus al zien rijden? Wat gek, want hij gaat heel het land door. Onze T2 Volkswagen bus is helemaal elektrisch en zoeft door het land! Het brengt Daan van de ene naar de andere plek in Nederland.

Spullen van onze vestiging in Groningen naar Amersfoort brengen? Kerstpakketten bezorgen bij de leukste collega’s? Een evenement of beurs draaien? De Daan bus is aanwezig!

In 2021 hebben wij de T2 Volkswagen bus aangeschaft. In een schuur ergens op het platteland stond de oude bus roestig naar stof te happen. De bekleding had gaten en de motor had het begeven, maar Daan zag potentie! Dus: handen uit de mouwen en gaan! 

Inmiddels is het frame het enige wat nog over is van het oude busje. De Daan bus heeft een complete make-over kregen: nieuwe lak, banden, interieur en als klap op de vuurpijl: helemaal elektrisch!

Dat noemen wij uitmuntend op weg ;)

bricksPageLayout: 50800
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 50801
Layout slug: 5050
Component slug: afbeelding
Component slug: afbeelding
bricksPageLayout: 50802
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 50803
Layout slug: 13-23
Component slug: video
Component slug: text
Daan brengt het kerstgevoel langs

Het was december, er lag sneeuw op de daken en er stond een koude wind. Alle Daan medewerkers waren hard aan het werk met de laatste loodjes van het jaar. Nog even gas er op en dan lekker de feestdagen in. Vanaf de bevroren daken keek de kerstman toe hoe iedereen hard aan het werk was.

'Die hebben wel een kerstcadeau verdient!' dacht de kerstman. Hij had al een hoop cadeautjes in geslagen, maar hij had één probleempje... Zijn arrenslee was kapot! Gelukkig kon de kerstman de Daan bus gebruiken! Zo verspreide de kerstman al zijn cadeautjes door het hele land en kon iedereen heerlijk de feestdagen in.

bricksPageLayout: 50804
Layout slug: full-width
Component slug: text
Overal bereikbaar en goed voor het milieu!

We zetten onze bus in om het merk Daan door het hele land te verspreiden.

 

Kerstpakketten, Daan merchandise en natuurlijk onze collega's gaan met de bus het hele land door. 
Daan staat ieder jaar op verschillende beurzen door heel het land. En daar mag de Volkswagen bus natuurlijk niet ontbreken. Geheel in Daan branding staat de bus op de beurs te shinen. En heb je trek in een kopje koffie of thee? Dan kan dat geregeld worden vanuit de bus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn