1706697684-DSC00098-2.webp | Op weg met de Daan Bus

Daan x VW T2 bus

Heb jij hem al gezien?

bricksPageLayout: 56366
Layout slug: full-width
Component slug: text
De elektrische Volkswagenbus van Daan

Getransformeerd naar de leukste bus van Nederland!

 

Heb jij onze Daan-bus al zien rijden?

In 2021 zijn we het avontuur aangegaan door een T2 Volkswagen bus te kopen en een complete make-over te geven. De motor had het begeven, de bekleding was kapot en de bus was van onder tot boven bedekt met roest. Maar het was liefde op het eerste gezicht.

Deze ruwe diamant konden we niet aan ons voorbij laten gaan. En het resultaat mag er wezen! Onze Daan-bus is omgetoverd tot een volledig elektrisch en moderne bus met nog steeds dezelfde authentieke uitstraling. Je ziet ons wel maar hoort ons niet.

Wij vinden het belangrijk dat we onze bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. Daarom is de Daan-bus omgebouwd tot een gloednieuw, stil en duurzaam vervoersmiddel waar we het hele land mee rond rijden en die officieel deel uitmaakt van onze branding. Van beurzen, evenementen en festivals tot bezoekjes aan klanten, het is de echte Daan bus.

Dat noemen wij uitmuntend op weg!

bricksPageLayout: 56367
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 56368
Layout slug: 5050
Component slug: afbeelding
Component slug: afbeelding
bricksPageLayout: 56369
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 56370
Layout slug: 13-23
Component slug: video
Component slug: text
Daan brengt het kerstgevoel langs

Het was december, er lag sneeuw op de daken en er stond een koude wind. Alle Daan medewerkers waren hard aan het werk met de laatste loodjes van het jaar. Nog even gas er op en dan lekker de feestdagen in. Vanaf de bevroren daken keek de kerstman toe hoe iedereen hard aan het werk was.

'Die hebben wel een kerstcadeau verdient!' dacht de kerstman. Hij had al een hoop cadeautjes in geslagen, maar hij had één probleempje... Zijn arrenslee was kapot! Gelukkig kon de kerstman de Daan bus gebruiken! Zo verspreide de kerstman al zijn cadeautjes door het hele land en kon iedereen heerlijk de feestdagen in.

bricksPageLayout: 56371
Layout slug: full-width
Component slug: text
Overal bereikbaar en goed voor het milieu!

We zetten onze bus in om het merk Daan door het hele land te verspreiden.

 

Kerstpakketten, Daan merchandise en natuurlijk onze collega's gaan met de bus het hele land door. 
Daan staat ieder jaar op verschillende beurzen door heel het land. En daar mag de Volkswagen bus natuurlijk niet ontbreken. Geheel in Daan branding staat de bus op de beurs te shinen. En heb je trek in een kopje koffie of thee? Dan kan dat geregeld worden vanuit de bus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn