Daan school | Training Gamification

Training Gamification

Samen leren is leuker

bricksPageLayout: 44484
Layout slug: 23-13
Component slug: text
 
Training Gamification

Waarom Gamification in Onderwijs?

Het traditionele onderwijsmodel kan voor sommige studenten een uitdaging zijn. Het vergt concentratie, discipline en het vermogen om grote hoeveelheden informatie te verwerken. Met Gamification transformeren we het onderwijs in een interactieve en motiverende ervaring. Door spelenderwijs te leren, verhogen we het plezier en de motivatie van studenten, wat leidt tot betere studieresultaten.

Component slug: round-image-with-stripe
bricksPageLayout: 44485
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 44486
Layout slug: 13-23
Component slug: custom-formulier

Interesse?

Meld je aan!

Component slug: text

 

Een training voor jou?

Bij Daan geloven we dat leren geen saaie verplichting hoeft te zijn. Met de juiste benadering kan het een uitdagende en inspirerende ervaring zijn. Deze visie vormt de kern van onze training: Gamification in Onderwijs.

 

Wat leer je tijdens de training?

In deze training leer je hoe je spelelementen kunt integreren in je lessen om het leren te stimuleren. Je krijgt inzicht in de theorie achter Gamification en leert hoe je deze effectief kunt toepassen in de praktijk.

Bovendien ontdek je hoe je een leeromgeving kunt creëren die motiverend is voor je leerlingen. Je leert hoe je de interesse en het engagement van je leerlingen kunt verhogen door de lesstof in een spelcontext te plaatsen.

Van wie is deze training?

Deze training is voor alle docenten en onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar innovatieve manieren om hun lessen aantrekkelijker en effectiever te maken. Of je nu een ervaren docent bent of net begint in het onderwijs, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische technieken om het onderwijs te transformeren.

De trainer

Onze trainer is een ervaren onderwijsprofessional met een passie voor Gamification. Met een achtergrond in zowel het onderwijs als game-ontwerp, heeft onze trainer een unieke kijk op hoe spelelementen kunnen worden geïntegreerd in het onderwijs.

Wanneer?

19 februari 2024 13:00 - 16:30 in Groningen

bricksPageLayout: 44487
Layout slug: full-width
Component slug: divider
bricksPageLayout: 44488
Layout slug: 13-23
Component slug: text

Bekijk de rest van ons aanbod van de Daanschool

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn