1643025190-Leuke-banen-uitmuntend-werkgeverschap-daan-werkenbijdaan-8.jpg | Vacatures Verpleegkundige
search Vacature zoeken
102 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 12268
Layout slug: vacancies
view_module view_list

Verpleegkundige in Assen

  • alarm 28-06-2022
  • location_on Regio Drenthe

Op een prachtige zorg locatie in Drenthe zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Heb jij het hart op de juiste plek en heb jij een grote voorliefde voor de ouderenzorg? Dan zijn wij op...

Geen vacature missen?

Vacatures in je mailbox
Regio
Vakgebied
bricksPageLayout: 12269
Layout slug: full-width
Component slug: text

Ben jij op zoek naar een vacature als Verpleegkundige?

Werken in de zorg is je passie. Als verpleegkundige heb jij een actieve werkhouding en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je ondersteunt je collega’s, maar durft hen ook feedback te geven. Om de juiste kwaliteit te waarborgen vragen we van jou dat je minimaal een Verpleegkundige Niveau 4 diploma hebt en dat je BIG-geregistreerd bent. Je handelingen moeten uiterlijk drie jaar geleden getoetst zijn.

Als dit je bekend voorkomt, ben jij geknipt voor dit vak. Wat bieden wij jou? Bij Daan krijg je altijd een hartelijk welkom en heb jij altijd een vast contactpersoon. Je krijgt een marktconform salaris met een aangename ORT-regeling en een complete reiskostenvergoeding. Van Daan kan je leuke extraatjes verwachten, zoals: korting op je zorgverzekering en sportabonnement, mogelijkheid tot het volgen van online cursussen en een gaaf fietsplan.

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn