1659512447-Daan_hybride_werken_header.jpg | 5 tips voor het hybride werken

Algemeen

5 tips voor het hybride werken

03-08-2022

Of je nou 3 dagen per week thuiswerkt, of 5 dagen op kantoor aan het knallen bent: het nieuwe hybride werken vereist soms wat aanpassingen en uitproberen, voor jou en je collega’s. Hieronder 5 tips voor hybride werken!

1. Kleed je aan
Hoe verleidelijk het ook is om je in pyjama thuis achter je laptop te kruipen, het is toch beter om dat tijdens je werkdag niet te doen. Om echt in de werkmodus te komen helpt het om jezelf gewoon netjes aan te kleden. Ook wel fijn om toch voorbereid te zijn op die onverwachte videocall 😉

2. Loop een blokje om
Wat ook helpt om thuis in de werkmodus te komen, is van tevoren even een blokje om te lopen. Dit hoeft maar een kwartiertje te zijn. Doordat je je echt even van thuis naar thuiswerkkantoor verplaatst, is het makkelijk om te schakelen naar dat je thuis aan het werk moet. Daarnaast helpt een frisse neus halen ook uitstekend om nog even wakker te worden!

3. Richt een toegewijde werkplek of kantoor in
Richt thuis een kantoor in waar je je goed kunt concentreren en echt een eigen werkplek kunt creëren. Geen kamer over? Richt tenminste een vaste werkplek in aan de eettafel of in de woonkamer. Ruim deze dan ook op zodra je werkdag voorbij is. Zo kun je je werkdag echt afsluiten en tot rust komen.

4. Laat je collega’s weten wanneer je wel en niet op kantoor te vinden bent
Wellicht heeft jouw werkgever een agenda waarin medewerkers kunnen aangeven wanneer ze wel en niet op kantoor zijn. Maak hier gebruik van! Zo weet je werkgever hoeveel collega’s er die dag een werkplek nodig hebben. Daarnaast weet je zelf ook bij welke collega je even binnen kunt wippen op de woensdag, of dat je beter meteen de telefoon te pakken omdat diegene thuis aan het werk is.

5. Probeer uit wat voor jou werkt
Misschien kom je erachter dat je thuis niet lekker in de werkflow komt, of dat je op kantoor juist te veel afgeleid raakt. Hybride werken is juist flexibel, dus maak hier gebruik van om uit te vinden welke manier van hybride werken het beste bij jou past!

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | 5 tips voor het hybride werken
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | 5 tips voor het hybride werken
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | 5 tips voor het hybride werken

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn