dijk1.jpg | Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen

Algemeen

Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen

28-08-2018

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen JINC en Daan laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen.

Daan en JINC vinden dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst.

Een eerlijke kans voor de toekomst

In Nederland leven ruim een half miljoen kinderen in sociaaleconomische achterstand. Vaak groeien zij op in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Talent hebben deze kinderen zonder uitzondering, maar voor een eerlijke kans op de arbeidsmarkt zijn ook vaardigheden en rolmodellen nodig. Daniël Roos, directeur JINC: “De projecten van JINC zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met een omgeving die voor hen van huis uit niet vanzelfsprekend is. Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Daarom leren wij ze wat er te koop is op de arbeidsmarkt en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. Het best werkt te ervaren hoe het werkt.’’

Daan & Jinc

Daan draagt financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. De ervaring is dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert. Daan wil zich inzetten voor de maatschappij en samen met alle werknemers iets goeds doen in de wereld.

Daan

Daan bemiddelt personeel in de breedste zin van het woord. Daan bemiddelt in de branches Zorg, het Onderwijs, Sociaal domein, en Informatiemanagement  Daan zoekt mensen en geen cv’s. Daan begrijpt dat in deze markt flexibiliteit en kwaliteit bovenaan staan. De deskundigen hebben hun krachten gebundeld en vanuit dit grote netwerk van kennis en relaties biedt Daan de mogelijkheid om vraag en aanbod op de juiste manier samen te brengen.

Daan gelooft in leuke banen en uitmuntend werkgeverschap. Om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen opereert Daan vanuit een persoonlijke, open en eerlijke werkwijze. Niet alleen extern, maar ook intern. Daan heeft tevredenheid bij klant en talent hoog in het vaandel.

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien is dit wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan gaat vanuit jouw persoonlijke kracht aan de slag. Dit maakt het soms wat lastiger, maar wel veel leuker. Zo is ook de samenwerking met Jinc ontstaan. Daan ziet in iedereen een persoonlijke kracht en maakt zich dan ook sterk om iedereen een eerlijke kans te bieden.

Jinc

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 43.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien – in de regio’s Amsterdam, Brabant, Den Haag, Flevoland, Kennemerland, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 350 partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en professionele expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring.

Laatste blogberichten

 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen
 • Algemeen

  Het geheim van een stralende dag

  1678714053-1677588771-header_complimentendag_daan_-min.png | Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen
 • Ruimtelijk domein

  Ontmoet Daan: Maak kennis met Ronald

  1707749046-Ronald midden.webp | Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn