Nieuwe website | Daan lanceert nieuwe website

Algemeen

Daan lanceert nieuwe website

17-04-2019

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Bij deze wereld hoort een uitmuntende online beleving. Iedereen heeft het recht om zijn/haar dromen na te jagen en te doen wat hij/zij leuk vindt. De zoektocht naar een baan is niet voor iedereen gemakkelijk. Het kan een frustrerend proces zijn. Met onze nieuwe website maken wij van het online sollicitatieproces een feestje.

Gebruiksvriendelijkheid
De nieuwe website heeft een uniek, op maat gemaakt, custom design, waarbij de focus ligt op gebruiksgemak voor alle devices. De nieuwe website is zo ontworpen, dat alles in het teken staat van het hoofddoel, namelijk; het zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk maken om een sollicitatie te versturen. Zeg maar dag tegen de lange formulieren. 

Video Solliciteren
De leukste en nieuwste manier van solliciteren is video. Bezoekers kunnen in een handomdraai solliciteren via hun telefoon, tablet of laptop met een videosolliciatie. Zij kunnen deze direct terugkijken, aanpassen en verzenden. Hiermee maken we het mogelijk om vanuit je hangmat een sollicitatie te versturen.

LinkedIn 
Door een slimme koppeling met LinkedIn kunnen bezoekers met letterlijk één druk op de knop solliciteren. Het LinkedIn profiel van de bezoeker wordt meegestuurd met de sollicitatie, waardoor het niet meer nodig is om nog een cv te maken.

Vacatures in de mail
Elke gebruiker kan zich onderaan elke vacaturepagina en op de homepage inschrijven voor vacatures in de mail. Iedere dag sturen wij de nieuwste vacatures in je mailbox. Op deze manier mis je nooit meer de leukste vacature.

Direct contact via de chat
Met deze nieuwe functie staan bezoekers direct in contact met collega's van Daan. De chat is te bereiken tijdens kantoortijden en we kunnen je garanderen dat er een echt persoon achter de chat zit ;)

Online ontwikkelingen 
Naast de website zijn we bezig met een nieuwe tool genaamd Mijn Daan cv, waarmee zowel recruiters als kandidaten in een handomdraai een cv kunnen maken. Hiermee bereiken we een nieuwe doelgroep en behalen we intern tijdwinst. Als laatste ontwikkeling zijn we bezig met een Mijn Daan portal. Hiermee laten we onze kandidaten thuiskomen in de wereld van Daan.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of ben je gewoon nieuwsgierig? Bekijk dan onze leukste banen via www.daan.eu 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Daan lanceert nieuwe website
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Daan lanceert nieuwe website
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Daan lanceert nieuwe website

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn