1727958226-Header.webp | De voordelen van een loondienstverband bij Daan.

Algemeen

De voordelen van een loondienstverband bij Daan.

03-10-2024

Flexibiliteit met zekerheid bij Daan

Weet jij zeker dat je echt als zelfstandige werkt? Sinds de Wet DBA is er veel onduidelijkheid over schijnzelfstandigheid. Door de handhaving per 1 januari 2025 zullen opdrachtgevers voorzichtiger worden, wat voor jou als zzp’er kan betekenen dat je minder opdrachten krijgt of zelfs misschien wel helemaal niet meer. Het is belangrijk je hierop voor te bereiden door je opdrachten goed te bekijken. Wil je weten aan welke voorwaarden je moet voldoen? Lees onze pagina

De Belastingdienst heeft ook een handige tool om te checken of je opdrachten aan de randvoorwaarden voldoen. Ontdek meer informatie over het hulpmiddel via www.belastingdienst.nl

Maar wat als blijkt dat je je werk eigenlijk helemaal niet als zzp’er kunt blijven uitvoeren? Je hebt gekozen voor het ondernemerschap vanwege voordelen als vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om zelf je opdrachten te kiezen. Maar moet je daardoor terughoudend zijn om weer in loondienst te gaan? Zeker niet! Bij Daan bieden we je als werkgever juist veel voordelen ten opzichte van het zzp-schap, zonder dat je de voordelen van flexibiliteit hoeft in te leveren.

1. Zekerheid van inkomen

Bij Daan weet je elke maand precies wat je kunt verwachten: een vast salaris dat altijd op tijd op je rekening staat. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over wanneer je klanten hun facturen betalen en of je voldoende opdrachten binnenhaalt. Deze financiële zekerheid geeft je rust en maakt het makkelijker om bijvoorbeeld een hypotheek aan te vragen of een vakantie te plannen zonder zorgen over je inkomen.

2. Flexibiliteit én zekerheid: het beste van beide werelden

Het mooie van werken bij Daan is dat je de flexibiliteit van het zzp-schap kunt behouden, terwijl je geniet van de zekerheid van een vaste werkgever. Wij bieden jou diversiteit in opdrachten bij onze verschillende opdrachtgevers. Zo profiteer je van afwisseling en vrijheid, maar heb je tegelijkertijd de zekerheid van een vast inkomen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

3. Sociale zekerheid: alles geregeld

Als zzp’er ben je gewend om alles zelf te regelen, van verzekeringen tot je pensioenopbouw. Ook loop je financieel risico, zeker als het aankomt op onverwachte gebeurtenissen zoals ziekte of arbeidsongeschiktheid.  In loondienst heb je hier geen omkijken meer naar. Je krijgt doorbetaald bij ziekte, je bouwt automatisch pensioen op en je hebt recht op vakantiegeld. 

4. Doorbetaalde vakanties en verlof

Misschien wel één van de grootste voordelen van loondienst: vakanties en verlof zonder dat het je inkomsten kost. In loondienst heb je recht op betaalde vakantiedagen, en ook ouderschapsverlof of zorgverlof is goed geregeld. Als zzp’er betekent vakantie geen inkomen, wat de drempel om vrij te nemen soms hoger maakt. In loondienst kun je met een gerust hart vrij nemen, wetende dat je salaris doorloopt, wat ook jouw werk-privébalans weer ten goede komt. 

5. Samenwerken in een team

Als zzp’er werk je vaak alleen. Bij Daan werk je samen met een enthousiast team van collega’s. Je staat er niet alleen voor en kunt altijd terugvallen op anderen als je ergens tegenaan loopt. Samenwerken met collega's, kennis uitwisselen en gezamenlijk successen behalen maakt jouw werk nog leuker.

6. Doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling

Bij Daan krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. We bieden volop mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft je de kans om je carrière verder vorm te geven zonder dat je hier zelf in hoeft te investeren, zoals je als zzp’er wel moet doen.

7. Van ons voor jou

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Naast een leuke baan hebben we namelijk een aantal toffe voordelen waar jij gebruik van kunt maken. Bekijk onze Van ons voor jou pagina en maak gebruik van de leukste voordelen van uitmuntend werkgeverschap.

8. Geen gedoe met administratie

Als zelfstandige weet je hoeveel tijd en energie er gaat zitten in het bijhouden van je administratie, btw-aangiftes en facturen. In loondienst hoeft je je niet meer druk te maken over boekhouding of deadlines bij de Belastingdienst. Dit geeft je de ruimte om je volledig te focussen op je werk zonder dat je tijd verliest aan administratieve rompslomp.

Wij begrijpen dat de overgang van zzp'er naar loondienst een grote stap kan lijken. Toch biedt loondienst bij Daan juist de voordelen van zekerheid, sociale bescherming en de mogelijkheid om je vakkennis bij verschillende opdrachtgevers in te zetten. Je behoudt de flexibiliteit die je als zelfstandige gewend bent, maar met de rust van een vast inkomen en minder administratieve zorgen. Benieuwd naar hoe Daan jou kan ondersteunen in deze overstap? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

 

Laatste blogberichten

  • Algemeen

    Van zzp’er naar loondienst

    1728049420-_Blog_Template_en_Header.webp | De voordelen van een loondienstverband bij Daan.
  • Algemeen

    Wat betekent de handhaving van de Wet DBA voor jou...

    1701073807-Daan final edits_-24.jpg | De voordelen van een loondienstverband bij Daan.
  • Algemeen

    Troonrede 2024

    1695117049-2023 header troonrede.jpg | De voordelen van een loondienstverband bij Daan.

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video