daina-tess-schommel.jpg | Doe eens gek! Schommelen met Daan.

Algemeen

Doe eens gek! Schommelen met Daan.

30-10-2018

Tijdens het schrijven van deze blog, bevind ik mij op onze nieuwste aanwinst op kantoor. De Daan-schommel. De verwachtingen lagen niet hoog, het was niet heel bijzonder, zo dachten wij erover. Eindelijk(!) hangt hij er en… tegen verwachting in wordt er meer dan goed gebruik van gemaakt.

Hij creëert een plek waar je je kunt terugtrekken om even dat ene telefoontje te plegen, brengt rust, maar ook plezier! Hij haalt je weg uit de sleur van je bureauwerkzaamheden, geeft je de ruimte even tot jezelf te komen en te ontspannen. Een echte toevoeging voor ons kantoor. We hebben er zelfs een wedstrijd van gemaakt: iedereen die voor het eerst op de schommel zit, moet het plafond raken! Kinderachtig? Ergens is iedereen nog een beetje kind.

Afgelopen maand hebben we flink uitgebreid, niet alleen met nieuwe collega’s, maar ook ons hoofdkantoor is twee keer zo groot geworden. Na een aardige verbouwing mag het eindresultaat er wezen. Een scholingsruimte, met bureaus, waar de kauwgum uit de jaren ’80 nog onder zit, tot de oldskool stoelen waar onze ‘Ontmoet Daan’ – dagen plaatsvinden. Ook wordt hier op zeer korte termijn ons zorgpersoneel met mbo niveau 3 Verzorgende IG opgeleid tot Verpleegkundige mbo niveau 4. Veel beweging en roering dus op kantoor, daar houden wij van! Tegelijkertijd kan iedereen die hier binnenstapt onze accountmanagers en recruiters in actie zien, vanwege de grote open ruimtes waarin wij werken.

Laatste blogberichten

 • Campagnes

  Solliciteer met video

  Videosolliciteren | Doe eens gek! Schommelen met Daan.
 • Campagnes

  Baanbrekend Blond

  1647008980-Daan-X-Bier-baanbrekend-blond-pelgrim.jpg | Doe eens gek! Schommelen met Daan.
 • Campagnes

  Steun Giro555

  1646665812-Daan_X_Giro555_.png | Doe eens gek! Schommelen met Daan.

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn