Daan notitieblok | Elise | Traineeship klantmanager Werk & Inkomen

Sociaal domein

Elise | Traineeship klantmanager Werk & Inkomen

13-10-2021

Hoe ben je met Daan in contact gekomen?
Ik was net afgestudeerd en op zoek naar een baan in het sociaal domein. Op alle vacature websites waar ik keek zag ik uitdagende en leuke functies. Maar was het altijd een vereiste om veel ervaring te hebben binnen het vakgebied. Tot ik plots een advertentie zag op Facebook over een traineeship binnen het sociaal domein bij Daan. Ik dacht meteen; dat is precies wat ik zoek! Ik ging naar de website en heb meteen contact gezocht met de genoemde contactpersoon. Dit was zo’n open en fijn gesprek waardoor ik al snel overtuigd was dat ik voor deze functie bij Daan zou willen solliciteren.

Waarom heb je gekozen voor het traineeship Werk en Inkomen bij Daan?
Mijn opleiding sluit niet direct aan op het vak waar ik nu in werk. Het traineeship was de perfecte kans om te beginnen met een stukje opleiding en snel aan de slag te gaan in het vakgebied wat ik echt leuk vind.

Bij het sollicitatiegesprek viel het mij op dat ze bij Daan geïnteresseerd zijn in jou als persoon en niet alleen in je cv. De persoonlijke interesse en het enthousiasme dat ze bij Daan uitstralen hebben mij overtuigd om dit traineeship te volgen.

Welke opdracht(en) heb je gedaan naar aanleiding van het traineeship?
Ik mocht na de eerste training direct aan de slag bij de gemeente Almere. Hier werk ik als klantmanager. Ik beheer bijstandsuitkeringen en beoordeel ook aanvragen bijzondere bijstand. Een heel afwisselende functie waar ik alle mogelijkheden krijg om te leren en door te groeien. Ik werk hier samen met meerdere trainees, dus het is ook nog eens ontzettend gezellig.

Zou je het traineeship aanraden?
Zeker! Het traineeship geeft een starter de kans om snel aan de slag te gaan binnen werk en inkomen. Met volop leermogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en werkervaring op te doen. Ook is het ontzettend leuk om bij verschillende gemeentes een kijkje te kunnen nemen.

Wat zou je mee willen geven aan anderen die het traineeship overwegen?
Dit traineeship biedt ontzettend veel kansen, ga het ontdekken! Binnen werk en inkomen zijn er zoveel mogelijkheden, en dit traineeship geeft de mogelijkheid om daarin je eigen pad te volgen. Ga op onderzoek uit, bel bijvoorbeeld eens met een contactpersoon bij Daan met al je vragen. Hierdoor kan jij een goede afweging maken of dit écht bij jou past.  

Ben jij door het verhaal van Elise net zo enthousiast geworden over het traineeship klantmanager Werk en Inkomen als zij?
Klik voor meer informatie op de onderstaande button en meld je aan. 

Ben je benieuwd naar het algemene traineeship aanbod van Daan? 
Klik dan hier.

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Elise | Traineeship klantmanager Werk & Inkomen
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Elise | Traineeship klantmanager Werk & Inkomen
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Elise | Traineeship klantmanager Werk & Inkomen

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn