euro's-sparen-in-een-potje.jpg | Geld; maar geen vakantie

Algemeen

Geld; maar geen vakantie

20-05-2020

Leuke dingen om te doen met je vakantiegeld
Door de coronacrisis zit een lange vakantie naar het buitenland er voorlopig niet in, toch krijgen de meesten van ons binnenkort hun vakantiegeld uitbetaald. Wat kun je doen met je vakantiegeld in tijden van corona?

1. Je huis opknappen
Door de coronacrisis zitten we meer thuis, omdat we moeten thuiswerken en in het weekend ook zoveel mogelijk in of rondom huis moeten blijven. De kleine dingetjes waar je nooit aan toe kwam, gaan je dus steeds meer opvallen. Denk aan een likje verf op de muur, het opknappen van je tuin of kleine reparaties. Heb je nagedacht over verbouwen, dan is dit natuurlijk ook het uitgelezen moment.

2. Een cadeau kopen voor een ander
Juist in deze tijden is het extra leuk om je naasten te verrassen met een mooi cadeau. Ben je blij met je moeder omdat ze altijd voor je klaar staat? Of wil je laten zien hoe erg je je beste vriendin of partner waardeert? Dan kun je er ook voor kiezen om van je vakantiegeld een mooi cadeau te kopen.

3. Haal je favoriete restaurant of kroeg in huis
Hoe leuk is het om je favoriete restaurant in huis te halen? Wees creatief en bedenk bijvoorbeeld thema avonden en pas je restaurant keuze hierop aan. Creëer bijvoorbeeld een leuke Spaanse avond met sangria. Je kunt ook leuke verrassingsboxen of borrelplanken van je favoriete kroeg bestellen. Of denk aan een goed gevulde picknickmand en ga picknicken in je eigen tuin. 

4. Ontdek nieuwe hobby’s of pak oude hobby’s weer op
Door de coronacrisis zijn we meer aan huis gebonden en veel vrijetijdsactiviteiten zijn tijdelijk niet meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan sporten in de sportschool. Om jezelf toch bezig te houden tijdens deze crisis is het ontzettend leuk om nieuwe bezigheden te gaan ontdekken. Koop bijvoorbeeld een schilderdoek, verf en kwasten. Of voor de sportievelingen onder ons: koop een mountainbike of skates. Voor je het weet heb je een nieuwe leuke hobby erbij!

5. Schulden aflossen
Deze optie is wellicht niet heel erg leuk, maar wel verstandig. Heb je schulden? Dan kan het voordelig zijn om die alvast gedeeltelijk af te lossen. Je hebt daar misschien niet meteen profijt van, maar in sommige gevallen kan dit ook een daling in je maandlasten betekenen. Stof tot nadenken dus.

Heb jij al besloten wat je met je vakantiegeld gaat doen? Mooi! Als je tijd over hebt, kun je meteen een kijkje nemen tussen onze leukste vacatures.


 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij...

  1721287623-Header blog Uitmunted werkgeverschap.webp | Geld; maar geen vakantie
 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Geld; maar geen vakantie
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Geld; maar geen vakantie

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn