Onderwijs

Hier telt het resultaat op de juiste manier!

04-10-2018

Ik heb in Den Haag en Amsterdam Oost gewerkt. Sinds een jaar werk ik bij het Ashram College in Nieuwkoop. Al vanaf dag één ervaar ik deze school als een enorm warm bad.

Als eerste viel me de open houding op: iedereen bood zijn hulp aan. Ook de educatieve aanpak was meteen duidelijk: we zijn hier om de leerlingen naar een hoger plan te tillen. Dat klinkt logisch, maar op veel scholen is dat niet van zelfsprekend. Vaak lijkt het resultaat belangrijker dan het kind, maar hier telt het resultaat op de juiste manier mee. We verplaatsen ons in de kinderen, investeren in hen en zorgen samen voor goede scores. Ik vind het werkelijk een verademing hier te mogen werken! Ik geef les aan vmbo basis- en kaderleerlingen. Je hebt een bepaalde insteek nodig om de inhoud goed over te brengen. Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen en een positieve sfeer te creëren, zodat iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn. Dan pas kun je vakinhoudelijk met een klas aan de slag. Op deze school kan dat.

Laatste blogberichten

  • Algemeen

    Troonrede 2019

  • Algemeen

    Een frisse start na je vakantie?

  • Onderwijs

    Zij-instromen via Daan

Open Sollicatie

 
Ben jij benieuwd wat Daan voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in, Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te ontmoeten!

Liever persoonlijk contact?

010 30 09 107
Favorieten vacatures