1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Juichen met Daan

Algemeen

Juichen met Daan

03-06-2024

De Juichhoed van Daan! Ons nieuwste item waarmee wij Nederland gaan steunen tijdens de oranje zomer vol leuke oranje momenten. 

Ja je leest het goed! Daan heeft iets bijzonders in petto voor deze zomer. Met trots presenteren wij onze eigen Juichhoedjes. Deze exclusieve Juichhoeden zijn het ultieme juichaccessoire dat jouw support voor Oranje naar een hoger niveau brengt.

Stel je voor: Een stadion vol met mensen die allemaal een ding gemeen hebben – een hippe Juichhoed van Daan. Met deze Daan Juichhoed ben je niet alleen klaar om te juichen, maar je bent ook nog eens in stijl! En het wordt nog beter: je kunt de Juichhoed op twee verschillende manieren dragen. Binnenste buiten is namelijk ook een optie, zodat je altijd een frisse look hebt. 

Waarom hebben we de Juichhoed gemaakt?

Bij Daan draait het om meer dan alleen werk. We zijn een team en weten niet beter dan dat grote successen worden behaald door samen te werken en te vieren. Het EK is de perfecte gelegenheid om dit gevoel te versterken. Of je nu aan het werk bent, de spannendste voetbalwedstrijd aan het kijken bent of de leukste sporten bij de Olympische spelen aan het bewonderen bent, met de Juichhoed van Daan laten we zien dat we achter Oranje staan. We willen dat iedereen met trots deze Juichhoed gaat dragen en dit doen we met veel plezier zoals je van ons gewend bent. 

Met z’n allen juichen we voor de Oranje zomer

De zomer van 2024 staat helemaal in het teken van Oranje. Met Daan brengen we het juichen naar een hoger niveau met onze Daan Juichhoedjes. Want eerlijk, niets verbindt elkaar meer dan juichen voor een doel. Of het nu gaat om een epische goal of een spannende penalty, met Daan maken we elke wedstrijd onvergetelijk! 

Hoe moet je juichen?

Het zal je verbazen, maar er zijn vele manieren waarop je je enthousiasme kan laten zien en hierbij geven we je een paar tips hoe je het beste uit je juichhoed kan halen:

 • De Golf: Sta op, zwaai je hoed boven je hoofd en laat die wave door de woonkamer gaan. 
   
 • De potlood: Gooi je armen omhoog en spring het dak ervan af! Pas op, dat je juichhoed wel goed op je hoofd blijft zitten. 
   
 • De klapperende handen: Om je juich aan de hele woonkamer te laten horen, klap in je handen met een leuke “WHOOO” 

Wil jij nou de nummer een juichfanaat zijn en kans maken op de leukste prijzen? Maak dan een originele foto van jezelf met de Juichhoed en deel het op social media met de hashtag #juichenmetdaan. En vergeet natuurlijk niet om @werkenbijdaan te taggen zodat we jouw foto kunnen bewonderen! 

Vraag jouw Juichhoed aan! 

Ben jij klaar om deel uit te maken van het grootste juichfeest van Nederland? Vraag dan nu jouw juichhoed aan via de link. Wees er snel bij, want deze exclusieve editie Juichhoed wilt natuurlijk iedereen hebben. Vul jouw gegevens in en ontvang jouw eigen Daan Juichhoed. OP=OP

Laten we samen juichen, samen winnen en genieten van de oranje zomer! Daan is er klaar voor, jij ook?

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij...

  1721287623-Header blog Uitmunted werkgeverschap.webp | Juichen met Daan
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Juichen met Daan
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Juichen met Daan

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn