Daan blog | Maak kennis met Janet

Zorg

Maak kennis met Janet

14-07-2021

Je werkt nu zo’n 3 jaar bij Daan. Kun je eens iets vertellen over jouw eerste kennismaking met ons?
Ik werd gebeld door Daan Groningen nadat ik mijn cv ergens online had gezet, op zoek naar een nieuwe baan. Al vrij snel kon ik op gesprek in Leek. Jammer genoeg werd dat hem eerst niet, aangezien ik ook al iets anders had lopen. Daar ben ik gestart en na een aantal maanden belde Daan mij weer. Net op het goede moment, want die andere werkgever had de zaken niet zo goed op orde en daar wilde ik me niet langer aan verbinden. Toen ben ik via Daan gestart op een leuke locatie in Assen! Dit was vooral fijn omdat ik hier een vaste plek had voor een jaar. Dat gaf me een stuk rust na een tijd heen en weer vliegen tussen allerlei locaties.

Hoe zijn de afgelopen 3 jaar jou bevallen?
Goed! Ik heb 3 verschillende projecten gedaan, allemaal rond een jaar. Eén keer was ik ergens voor 3 maanden aangenomen, maar dit werd in de corona-periode al snel verlengd. In Assen vloog ik binnen de instelling over alle afdelingen, dat was erg intensief, maar wel erg leuk. Vorig jaar zomer ben ik gestart bij mijn huidige opdrachtgever en na bijna een jaar ga ik in september over naar de instelling zelf. Daar ben ik heel blij mee want het bevalt daar erg goed en persoonlijk ben ik nu op zoek naar iets meer rust. En als ik die niet vind bel ik jullie weer!

Kun je iets vertellen over je huidige project?
Ik werk momenteel op een PG-afdeling in een leuke zorgflat in Groningen. Ik heb daar fijne collega’s en de sfeer is goed op de afdelingen. Het is gezellig, maar ook hard werken. Vooral tijdens de coronapandemie moesten we echt samen de schouders eronder zetten.

Welke toegevoegde waarde biedt Daan jou?
De vrijheid die ik ermee heb gekregen. Als je ergens vast in een team werkt, dan heb je zoveel meer verplichtingen. Dat vind ik op zich niet erg, maar het was ook lekker om hier een tijdje wat meer los van te staan. Daarnaast heb ik er heel veel van geleerd! Bijvoorbeeld: hoe lever ik zorg? Voordat ik bij Daan kwam heb ik 10 jaar in de thuiszorg gewerkt en in de afgelopen 3 jaar heb ik verschillende instellingen, afdelingen en daarmee zoveel verschillende zorgvragen gezien.

En daarbij voelde ik me voor het eerst echt gewaardeerd door een werkgever. Dit komt vooral mijn contactpersoon Thom toe. Het eerste jaar had ik zó veel gewerkt dat Thom tegen mij zei: nu wordt het tijd dat je eens vakantie neemt. Nou, dat had een werkgever nog nooit tegen mij gezegd! Dat soort dingetjes, de gesprekken die we hebben gehad op het Daan-kantoor en dat er af en toe eenbloemetje is.. dat maakt het gewoon heel fijn!

Als jij aan Daan denkt, dan denk je aan…
Aan een heel fijne werkgever. En aan Thom natuurlijk, haha!

Waarom kies jij voor de zorg?
Toen ik vroeger op de mavo zat wilde ik graag verpleegkundige worden, maar mijn wiskunde daalde drastisch. Dat werd hem toen niet. Na 20 jaar voor een elektronica bedrijf lag er een heel mooi sociaal plan en kon ik alsnog mijn zorgdroom waarmaken. Ik zie mezelf nu ook echt niet meer uit de zorg weggaan.

Foto Janet

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij...

  1721287623-Header blog Uitmunted werkgeverschap.webp | Maak kennis met Janet
 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Maak kennis met Janet
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Maak kennis met Janet

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn