1721287610-Header blog Uitmunted werkgeverschap.webp | Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij Daan

Algemeen

Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij Daan

18-07-2024

Welkom in de wereld van Daan, waar uitmuntend werkgeverschap de norm is en jouw carrière een avontuur wordt. Wij zijn professioneel, eigenwijs, jong en persoonlijk – zonder kapsones. Pak een kop koffie, leun achterover en ontdek waarom Daan de plek is waar jij wilt werken.  

Wat maakt Daan uitmuntend? 

Bij Daan geloven we dat een goede werkplek meer is dan een bureau en een laptop. We staan voor uitmuntend werkgeverschap, wat betekent dat we jou de ruimte geven om het beste uit jezelf te halen. 

  • Onbeperkte vrije dagen
    We begrijpen dat rust en balans cruciaal zijn om optimaal te presteren en gelukkig te zijn, daarom krijg je bij Daan onbeperkte vrije dagen. Geen zorgen dus, zo kun jij de focus bij je werk houden. 

     
  • Daan Fietsplan 
    Spring op de fiets naar je werk en scoor punten in je gezondheid! Daarnaast is het duurzaam en goed voor het milieu. Ons fietsplan biedt je geweldige opties, zoals de stoere e-bike van Phatfour of de stijlvolle stadsfiets van Veloretti. Fietsen was nog nooit zo leuk met het Daan fietsplan

     
  • 4 dagen werken
    Bij Daan geloven we in werk-privé balans. Daarom kan je na een jaar dienstverband voor kiezen om een dag minder te werken, terwijl je toch voor 5 dagen betaald krijgt. Meer tijd voor jezelf, zonder in te leveren. 

     
  • Daan Sportplan 
    Wij bij Daan zijn fan van beweging! Daarom krijg je bij ons korting op jouw favoriete sportschool. Zo maken we sporten nog aantrekkelijker en haal je het beste uit jezelf. Bekijk ons sportplan voor alle informatie. 

     
  • Jaarlijkse reis 
    We houden altijd van iets extra’s en een tripje naar het buitenland mag dan zeker niet ontbreken. Elk jaar gaan we samen op avontuur om te ontspannen, te verbinden en er een geweldig feest van te maken. 

     
  • Gratis onlinetrainingen
    Bij Daan geloven we in persoonlijke groei en maken we het mogelijk om jezelf te ontwikkelen via Daan X GoodHabitz. Jij hebt de wil, wij creëren de weg. Bij Daan kun je overal onbeperkt en gratis trainingen volgen, waar en wanneer jij wilt. We willen dat jij je volledig kunt richten op wat je leuk vindt.  
     
  • Het leukste Daan festival
    Wij zetten graag onze kandidaten en collega’s graag in het zonnetje, en dus organiseren we het leukste festival voor hen. Met gratis entree beloven we een geweldige tijd vol plezier en onvergetelijke momenten! 

Persoonlijk en eerlijk

Onze aanpak is persoonlijk, open en eerlijk. Wij willen weten wie jij bent, wat jou drijft en waar jouw ambities liggen. Bij Daan zorgen we ervoor dat je niet zomaar een baan vindt, maar de baan die bij jou past. We matchen de leukste mensen met de juiste plek en dat doen we met een flinke dosis energie en een tikkeltje eigenwijsheid. 

Daan is van nu 

Daan is jong, dynamisch en helemaal van nu. Bij ons krijg je als ambitieuze professional de kans om echt uitgedaagd te worden. We creëren een bruisende werkomgeving waar jij je prettig voelt en waar jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Of je nu nieuwe dingen wilt leren, wilt groeien in je carrière of gewoon elke dag met plezier naar je werk wilt gaan, bij Daan zit je goed!

Een wereld vol leuke banen

Bij Daan staan we voor een wereld vol leuke banen en kansen. We geloven dat iedereen het beste uit zichzelf wilt halen. Daarom geven we een persoonlijke draai aan alles wat we doen. Kennis wordt niet alleen gewaardeerd maar ook volop benut. We moedigen onze kandidaten en collega’s aan om zichzelf continu te blijven ontwikkelen want ambitie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen jou aan die perfecte match en zorgen ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Bij Daan delen we niet alleen succes, maar ook kennis en plezier. 

Ben jij klaar om de sprong te wagen? Wij staan klaar om je verwelkomen in de wereld van Daan. 

Welkom bij Daan – wij zijn de leukste! 

Laatste blogberichten

  • Algemeen

    Juichen met Daan

    1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij Daan
  • Algemeen

    Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

    1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij Daan
  • Onderwijs

    Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

    1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij Daan

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn