1680245538-1667291416-Header-min.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Louise

Sociaal domein

Ontmoet Daan: Maak kennis met Louise

01-11-2022

Louise werkt als Adviseur Sociaal Domein voor Daan Amersfoort. Zij neemt je mee in de wereld van Daan!

Wat is je functie?
Ik ben adviseur Sociaal domein, wat inhoudt dat ik mensen help die graag in het sociaal domein willen werken. Ik spreek dagelijks met mensen af om te kijken of er een match is tussen hen en potentiële opdrachtgevers. Tijdens deze kennismaking kijken we samen naar wie jij bent, waar je heen wilt, hoe je daar kunt komen en hoe je jezelf de komende jaren wilt ontwikkelingen.

In welke regio werk je?
Ik werk vanuit Daan Amersfoort en ik match kandidaten met opdrachtgevers in de regio’s Utrecht en Noord-Holland.

Waar word je blij van?
Ik krijg heel veel energie als ik iemand spreek die heel gemotiveerd is en zin heeft om te leren en te groeien in zijn of haar werk. Ik vind het mooi om te zien als er toffe match is gemaakt tussen kandidaat en opdrachtgever en iedereen blij is. Voor mij is een match geslaagd als iemand zichzelf kan zijn, het naar zijn zin heeft en ook nog eens mooie stappen kan maken in zijn of haar carrière. 

Waarom past je baan bij je?
Ik hou van uitdagingen en ik vind het leuk om met mensen mee te denken. Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om op een creatieve manier puzzels op te lossen. Eigenlijk is elke vacature die wij binnenkrijgen een soort puzzel. Ik vind het dan een toffe uitdaging om daar het perfecte puzzelstukje voor te vinden. Ik krijg dan ook veel energie van het spreken van verschillende mensen en samen met hen na te denken over hun toekomst.

Zo probeer ik vaak te kijken naar verschillende mogelijkheden, ook als deze mogelijkheden buiten Daan liggen. Ik vind het belangrijk dat ieder iets doet wat hij/zij leuk vindt en waar hij/zij energie van krijgt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Ik begin mijn werkdag altijd met een kopje koffie en even kort bijkletsen met mijn collega's. Daarna open ik mijn laptop en duik ik meteen in mijn mail om te kijken wat er allemaal is binnengekomen. Vanaf daar is eigenlijk elke dag anders. De ene keer heb ik een kennismakingsgesprek, de andere keer heb ik overleg, of ik ga koffiedrinken met een van mijn externe collega's om te kijken hoe het met hem of haar gaat. Daarnaast word ik de hele dag door gebeld door mensen die vragen hebben over een baan bij Daan. Hier komt elke keer iets anders uit en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Daarnaast houd ik mij veel bezig met vacatures en social media. Ook hebben wij meerdere Traineeships opgezet waar we druk mee zijn om dit alsmaar te verbeteren. Ook staan we op verschillende beurzen om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De waardering die je terugkrijgt van mensen als ze een leuke baan hebben gevonden of als ze helemaal op hun plek zitten bij Daan. Vooral als iemand al een langere tijd voor Daan werkt, is het leuk om zijn/haar groei te zien.


Wat zijn je ambities?
Ik vind het heel erg leuk om te kijken naar wat er allemaal beter kan binnen de organisatie. Ik vind dat je altijd kunt leren en kunt groeien van elkaar. Ik zou het leuk vinden om hier later vanuit een strategisch oogpunt naar te kijken. Ik heb zelf HRM gestudeerd, dus ik zou het bijvoorbeeld leuk vinden om als HR-adviseur te werken en mee te denken over de missie en visie van de organisatie.

Wat maakt jou de leukste in je vakgebied?
Ik vind het heel belangrijk om altijd open en eerlijk te zijn naar elkaar. Solliciteren is een spannend proces en ik wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt en weet wat hij/zij kan verwachten. Daarnaast vind ik dat een sollicitatiegesprek iets leuks moet zijn. Ik begin daarom al mijn gesprekken op een informele en gezellige manier. Ik vind dat je iemand dan beter leert kennen.

Hoe heb je Daan leren kennen?
Ik kwam Daan regelmatig tegen via LinkedIn. Door de leuke berichten ben ik op de website gaan kijken en kwam ik de vacature voor Adviseur Zorg tegen. Hier heb ik op gesolliciteerd en ik werd al snel heel enthousiast gebeld door een collega van Zorg. Tijdens het kennismakingsgesprek kwamen we er echter snel achter dat ik beter zou passen in het team Sociaal domein.


 

"Daan is een grote familie en mijn collega's zijn ook echt mijn vrienden geworden."

 


Waarom heb je voor Daan gekozen?
De cultuur en manier van werken van Daan sprak mij gelijk aan. In de gesprekken was al meteen duidelijk dat iedereen die hier werkt het supererg naar zijn zin heeft. Daan is een informele organisatie die van aanpakken weet en altijd met je meedenkt. Ik vind het belangrijk dat de persoon vooropstaat en dat je altijd het beste voor elkaar wilt.


Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
Uitmuntend werkgeverschap voor mij betekent dat je altijd het beste met elkaar voor hebt. Dat je met elkaar meedenkt in mogelijkheden en kansen. Ik vind het belangrijk dat als je bij Daan gaat werken het voelt als een warm bad. Het moet voelen als collega's, ook al werken we misschien niet naast elkaar op kantoor.

Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Naast dat ik Daan een toffe organisatie vind om voor te werken heb ik ook heel veel leuke collega's erbij gekregen. Daan is een grote familie en mijn collega's zijn ook echt mijn vrienden geworden.

Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Omdat wij altijd kijken naar mogelijkheden. Als jij een nieuwe kant op wilt gaan of een nieuwe stap wilt maken dan denken we met je mee. Daarnaast zijn wij oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en jouw professionele ontwikkeling.

Omschrijf in één zin wat werken bij Daan voor jou betekent.
Werken bij Daan betekent voor mij hard werken maar ook samen veel plezier beleven.

Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Louise
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Louise
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Louise

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn