1664285667-Header Neghar.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Neghar

Sociaal domein

Ontmoet Daan: Maak kennis met Neghar

27-09-2022

Neghar werkt via Daan als adviseur ontwikkeling en re-integratie. Zij is van Iraanse afkomst en tegenwoordig woonachtig in Den Haag. Ze neemt je mee in haar reis binnen de wereld van Daan. 

Wat houdt je functie in?
Ik ben adviseur ontwikkeling en re-integratie. Per 1 september Senior/Coördinator ontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid op dit moment statushouders die in de bijstand zitten en onder de Participatiewet vallen richting de arbeidsmarkt en per 1 september heb ik ook de coördinerende taken erbij.  Ik ben werkzaam in de regio Zuid-Holland. 

Waar word je blij van?
Ik word van veel dingen heel erg blij. Zelfs de kleinste dingen, maar op mijn werk word ik vooral blij als ik mijn cliënten goed kan informeren/begeleiden en als mijn cliënten het gevoel krijgen dat ze gehoord worden. Wanneer zij zich gezien voelen en hoop krijgen voor hun toekomst. Natuurlijk kan ik ze niet bij alles helpen, maar al is het iets kleins, soms is dat een heel groot gebaar voor een ander. Ik merkte de afgelopen jaren dat ik meer uitdagingen nodig had in mijn werk. Van nature ben ik heel leergierig. Ik pak dan ook van alles aan wat ik nog nooit gedaan heb. Via Daan kom ik bij verschillende organisatie terecht. Elke organisatie heeft zijn eigen cultuur en uitdagingen en zo hoop ik genoeg uitdaging te krijgen in mijn werk. Tot nu toe is dat goed gelukt! 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Iedere dag is anders. Ik begin mijn dag met koffie en neem vervolgens mijn e-mails door. Daarna start ik met mijn gesprekken. Soms heb ik 6 tot 7 gesprekken op een dag, maar dit kunnen ook 4 of 5 gesprekken zijn. Ondertussen doe ik nog van alles en nog wat. Bijvoorbeeld telefoontjes plegen, mailen en matchen van kandidaten. Vanaf 1 september gaan mijn dagen er ook anders uitzien, maar dat moet ik nog inhoudelijk met mijn leidinggevende bespreken.

Gesprekken voeren vind ik heel erg leuk om te doen. Je spreekt per week zoveel mensen met verschillende verhalen. Het zet mij altijd aan het denken. Door mijn werk ben ik me ook bewuster geworden van mijn gedachten. Soms ben je onbewust toch bezig met vooroordelen, maar nu denk ik twee keer na voordat ik iets zeg.

 

 

Wat zijn je ambities?
Voorlopig is mijn ambitie mijn studie afmaken. Ik was in 2021 begonnen met mijn premaster Rechtsgeleerdheid. Echter is mijn leven helemaal in elkaar gestort. Ik ben in 2020 gediagnostiseerd met Lupus (auto-immuunziekte). Vervolgens raakte ik mijn woning kwijt in 2020. Toen is mijn vader in 2021 heel erg ziek geworden en in 2022 heb ik mijn vader verloren. Verder was mijn ambitie om een stapje hoger te gaan in mijn werk en dat is gelukt. Per 1 september heb ik een nieuwe functie waarin ik mij weer verder kan ontwikkelen. Wie weet wat de toekomst nog meer met zich meebrengt. Ik laat het volledig aan het lot over. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles met een reden gebeurt in het leven.

Wat maakt jou de leukste in je vakgebied?
Ik ben empathisch en daardoor kan ik mijn cliënten beter begrijpen en een vertrouwensband opbouwen. Hierdoor heb ik veel respect voor de mens die tegenover mij zit en dat voelen mijn cliënten ook heel erg.

 


 

"Ik vind dat Daan jou niet echt als een nummertje behandelt maar juist kijkt naar je ambities en wat je in het leven wilt bereiken.

 


 

Wat zou je nog meer uit je werk willen halen?
Dat weet ik nog niet, maar ik zal me altijd 100% inzetten voor de taken die ik oppak.

Hoe heb je Daan leren kennen?
Via LinkedIn. Ik werd benaderd door mijn huidige contactpersoon.

Waarom heb je voor Daan gekozen?
Het gesprek met mijn contactpersoon voelde zo fijn, dat ik eigenlijk direct een keuze had gemaakt.

Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
Waardering is eigenlijk alles voor mij en ik heb het gevoel dat ik dat bij Daan ook krijg. Zeker van mijn contactpersonen en dat vind ik nou "uitmuntend werkgeverschap".

Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Daan heeft mijn leven heel erg beïnvloed. Ik ben op dit moment zo gelukkig en blij met mijn keuze. Ik ben in mei 2022 begonnen met mijn eerste opdracht en 1 maand later maakte ik promotie en vervolgens kreeg ik een contract voor onbepaalde tijd van Daan. Natuurlijk heeft de opdrachtgever ook een rol gespeeld hierin, maar zonder Daan had ik mijn huidige opdrachtgever misschien nooit gevonden.

Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Ik heb heel goed contact met mijn contactpersonen en ik vind dat Daan jou niet echt als een nummertje behandelt maar juist kijkt naar je ambities en wat je in het leven wilt bereiken.

Hebben wij iets niet gevraagd wat je nog zou willen vertellen?
Werken aan je ontwikkeling, dat is iets wat iedereen graag wil.

Wil jij ook werken binnen het Sociaal domein? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Neghar
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Neghar
 • Algemeen

  Het geheim van een stralende dag

  1678714053-1677588771-header_complimentendag_daan_-min.png | Ontmoet Daan: Maak kennis met Neghar

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn