1683793947-1666683408-Header blog.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nicole

Algemeen

Ontmoet Daan: Maak kennis met Nicole

25-10-2022

Nicole werkt als Adviseur Sociaal Domein voor Daan Amersfoort. Zij neemt je mee in de wereld van Daan. 

Wat is je functie?
Ik ben adviseur Sociaal domein, wat inhoudt dat ik mensen help die graag in het sociaal domein willen werken. Ik spreek dagelijks met mensen af om te kijken of er een match is tussen hen en potentiële opdrachtgevers. Tijdens deze kennismaking kijken we samen naar wie jij bent, waar je heen wilt, hoe je daar kunt komen en hoe je jezelf de komende jaren wilt ontwikkelen. 

In welke regio werk je?
Ik werk vanuit Daan Amersfoort en ik match kandidaten met opdrachtgevers in de regio’s Utrecht en Flevoland.

Waar word je blij van?
Ik word blij van reuring, gezelligheid en een goede sfeer om mij heen. In mijn werk voer ik daarom ook graag gesprekken met enthousiaste professionals zodat ik daar zelf ook weer energie van krijg.

Waarom past je baan bij je?
Ik hou van praten, haha! Als recruiter ben je de hele dag in gesprek met collega's, opdrachtgevers en professionals. Ik krijg energie van enthousiaste, positieve mensen en ga graag het gesprek aan om mensen verder te helpen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn werkdag is écht elke dag anders! De dag kan beginnen met een nieuwe vacature waar ik direct voor moet zoeken en schakelen, maar de dag kan ook starten met een professional die hulp nodig heeft. Op dit moment werk ik samen met ongeveer 80 professionals waarvan de helft bij ons in dienst is. Voor deze mensen ben ik het aanspreekpunt vanuit Daan en ik sta altijd klaar voor alle vragen die ze hebben, maar ook om te sparren over hun huidige opdracht, verder te kijken naar een toekomstige opdracht en hun persoonlijke ontwikkeling te bespreken. 

Naast het contact met de mensen die al voor ons werken is een belangrijk onderdeel van mijn werk ook het zoeken naar nieuwe professionals. Dit kan een zzp'er zijn die openstaat voor een tijdelijke opdracht, maar ook iemand die overweegt om bij ons in dienst te komen. Conclusie? De hele dag bellen, mailen en gesprekken voeren!

Wat vind je het leukste aan je werk?
De ontwikkeling van onze professionals. Onze consulenten ontwikkelen zich soms naar een andere functie maar ook onze trainees ontwikkelen zich continu. Ze komen bij ons binnen zonder werkervaring binnen een gemeente en zijn soms binnen een paar weken/maanden al aan de slag als volwaardig consulent. Dat vind ik tof om te zien!


Wat zijn je ambities?
De ontwikkeling van onze professionals staat voor mij heel hoog. Mijn ambitie is dan ook om binnen het sociaal domein hier meer aandacht aan te geven en focus te leggen op trainingen voor onze professionals.

Wat maakt jou de leukste in je vakgebied?
De opdrachten binnen het sociaal domein duren gemiddeld een aantal maanden en daarom wil ik altijd een fijne samenwerking opbouwen. Ik wil een laagdrempelige werkrelatie creëren en het gevoel geven dat alles bespreekbaar is.


 

"Daan gaat in gesprek met mensen en niet met cv's. Tuurlijk zijn er punten waar we ons aan moeten houden vanuit onze opdrachtgevers maar we zullen altijd met iedereen mee kijken en het gesprek aan gaan."

 


Waar zou je er nog meer uit willen halen?
Ik wil altijd blijven groeien. De afgelopen 2 jaar heb ik mede dankzij mijn collega's al een behoorlijk netwerk op kunnen bouwen, maar ik blijf dit graag uitbreiden!

Hoe heb je Daan leren kennen?
Via LinkedIn. Nadat ik de keuze had gemaakt om een volgende stap te zetten ben ik simpelweg gaan zoeken naar passende functies. Uiteindelijk heb ik gesolliciteerd op de functie van recruiter bij Daan Amersfoort en nu bijna twee jaar later zit ik nog steeds op mijn plek.

Waarom heb je voor Daan gekozen?
In een van mijn eerste gesprekken zei mijn collega: ‘We zoeken niet iemand met 10 jaar ervaring, we zoeken iemand waar we 10 jaar mee kunnen samenwerken,’ en toen was ik om! Die 10 jaar ervaring had ik namelijk niet, ik had zelfs helemaal geen ervaring als recruiter. Mijn ervaring lag in een hele andere sector, waardoor ik niet wist wat mij te wachten stond. Kennis van het sociaal domein had ik totaal niet en toch waren we van beide kanten ontzettend enthousiast en zagen we het wel voor ons! Ik had direct een heel fijne klik met mijn collega's en voelde me na de eerste week al helemaal thuis. Dat is het gevoel waar ik voor wilde gaan, en dat heb ik gevonden.

Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
Uitmuntend werkgeverschap betekent voor mij klaarstaan voor je collega's, intern en extern.


Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Daan gaat in gesprek met mensen en niet met cv's. Tuurlijk zijn er punten waar we ons aan moeten houden vanuit onze opdrachtgevers maar we zullen altijd met iedereen mee kijken en het gesprek aan gaan. 

Omschrijf in één zin wat werken bij Daan voor jou betekent.
Werken bij Daan betekent voor mij samenwerken. Samenwerken met je collega's en met alle toffe, enthousiaste professionals in het sociaal domein!

Wil jij ook werken binnen het Sociaal domein? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij...

  1721287623-Header blog Uitmunted werkgeverschap.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nicole
 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nicole
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nicole

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn