1680607996-Header Jeroen.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Jeroen

Zorg

Ontmoet Daan: Maak kennis met Jeroen

04-04-2023

Jeroen werkt als Adviseur Zorg voor Daan Amersfoort. Hij neemt je mee in de wereld van Daan!

Wie ben je?
Jeroen Plas


Wat is je functie? 
Ik ben werkzaam in de functie van Recruitment Specialist. Dagelijks probeer ik de beste match te maken tussen de kandidaten die ik spreek en het aanbod dat er is. Daarnaast ben ik constant bezig om verbeterprocessen door te voeren binnen ons team van recruiters zorg.

In welke regio werk je? 
Ik ben werkzaam in Amersfoort, de leukste vestiging natuurlijk :) 

Waar word je blij van? 
Als ik een professional in de zorg kan voorzien van de droombaan waar hij of zij gelukkig van wordt. 

Waarom past jouw baan bij jou? 
Ik kan volledig mijn ei kwijt in het werk. Naast het maken van de beste match, wat ik tot op de dag van vandaag één van de allerleukste dingen vind om te doen, krijg ik er ook energie van om er met ons hele team voor te zorgen dat alle professionals die we spreken Daan zien als de werkgever waar zij nooit meer weggaan. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het ook zo leuk! Na een kopje koffie met mijn collega’s kan mijn werkdag beginnen met een intake, een overleg of met het openen van mijn mail. Omdat ik dagelijks schakel met tientallen professionals, blijft het elke dag gevarieerd en leerzaam.

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Als een professional is gestart via Daan en mij opbelt en bedankt voor de mooie opdracht en het fijne contact. Daarnaast word ik gedreven door samen met de recruiters van team zorg onze commerciële doelen te behalen.  

Wat maakt jou de leukste in jouw vakgebied? 
Het zoeken van een nieuwe baan is altijd een spannend proces. Ik probeer door mijn toegankelijkheid een open en eerlijke sfeer te creëren tijdens een gesprek. 

Waar zou je nog meer uit willen halen?
Daan is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In de afgelopen 5 jaar heb ik dit van dichtbij mee mogen maken en ben ik hierin meegegroeid als persoon. Ik denk dat zowel ik als het bedrijf op elk gebied in het werk nog stappen kunnen maken.

Hoe heb je Daan leren kennen? 
Voordat ik bij Daan kwam werken kende ik de organisatie niet. Ik kwam een vacature tegen op Indeed waar een ‘Planner in de zorg’ werd gezocht. Omdat ik affiniteit had met plannen solliciteerde ik erop zonder er een idee bij te hebben. Na de eerste kennismaking wist ik voldoende: hoe de functie is opgebouwd komt wel als ik hier ben, maar ik wil hier werken!

Waarom heb je voor Daan gekozen? 
Eén van de belangrijkste dingen voor mij is dat ik elke dag van de week mijzelf kan zijn. De informele werksfeer gecombineerd met allemaal collega’s die elke dag alles uit het werk willen halen is voor mij de reden om dagelijks met een lach naar Amersfoort te rijden. 


 

"Door Daan heb passie en interesse ontwikkeld voor de detacheringswereld en ik kan volmondig zeggen dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga"
 


Wat zijn je ambities?
Ik kan vanuit mijn rol nog op elk gebied ontwikkelen, daar leg ik dan ook voor de komende tijd de focus op.

Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
Daan is een werkgever die het beste voor je wil. Uitmuntend werkgeverschap betekent voor mij een werksfeer waar iedereen gelijkwaardig is en waar iedereen zichzelf kan zijn. In de afgelopen jaren zijn wij als vestiging Amersfoort ontzettend gegroeid en ik kan zeggen dat de sfeer nog steeds hetzelfde is als toen ik 5 jaar geleden binnenstapte.

Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Door Daan heb passie en interesse ontwikkeld voor de detacheringswereld en ik kan volmondig zeggen dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga.

Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Omdat Daan staat voor de professionals en een betrokken en betrouwbare werkgever is in goede en slechte tijden. Er wordt met je meegedacht om ervoor te zorgen dat je functie zo leuk en uitdagend mogelijk blijft.

Omschrijf in één zin wat werken bij Daan voor jou betekent.
Hard werken zonder dat je het eigenlijk doorhebt. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Jeroen
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Jeroen
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Jeroen

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn