1678976007-Joes Header.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Joes

Zorg

Ontmoet Daan: Maak kennis met Joes

16-03-2023

Joes werkt als Adviseur Zorg voor Daan Amsterdam. Hij neemt je mee in de wereld van Daan!

Wie ben je?
Ik ben Joes de Kok, 25 jaar oud, en ik kom uit Leiden. Ik kom oorspronkelijk uit de zorg en heb daar veel ervaring opgedaan.

Wat is je functie? 
Mijn functie binnen Daan is adviseur voor de zorg. Als adviseur hou ik mij bezig met het vinden van de leukste zorgprofessionals om voor hen vervolgens de leukste opdrachten te vinden.

In welke regio werk je? 
Hoewel ik zelf in Leiden woon, werk ik in onze mooie hoofdstad: Amsterdam. Ik zoek dus mensen die in (de buurt van) Amsterdam wonen.

Waar word je blij van? 
Ik word blij als ik zie dat de werkplek die ik voor iemand heb gevonden voor diegene de juiste is, en hij of zij daar werkplezier ervaart. Dit heb ik zelf namelijk ook in mijn werk en dat gun ik iedereen! 

Waarom past jouw baan bij jou? 
Ik ben iemand die erg van praten houdt en geïnteresseerd is in anderen en wat zij te vertellen hebben. Met de functie die ik momenteel heb is het erg belangrijk om te luisteren naar de wensen en ervaringen van de mensen met wie je werkt. Anders kun je dit werk namelijk niet goed uitvoeren. Ik vind het dus heel leuk om de verschillende verhalen van al deze mensen te horen, iedereen is namelijk anders.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
Ik start elke dag met mijn werkbuddy Jens, dan nemen we samen de dag en de eventuele verdere highlights door. Hierna beantwoord ik mijn mails en appjes van de vorige dag(en). Vervolgens heb ik kennismakingen met zorgprofessionals bij ons op kantoor en probeer ik hen zo snel mogelijk te linken aan de vacatures die er bij ons binnenkomen. Verder word ik natuurlijk heel vaak gebeld waardoor het soms ontzettend druk is, maar gelukkig helpen wij elkaar allemaal.

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Het leukste in mijn werk vind ik het matchen van de juiste mensen aan de juiste werkplekken, waar zij werkplezier zullen gaan ervaren. En natuurlijk mijn leukste collega's van Daan door heel het land! 

Wat zijn je ambities? 
Mijn ambitie is het doorgroeien in dit werkveld en mijn kennis overdragen aan andere collega's zodat we samen alleen maar beter worden. Wellicht in de toekomst een andere functie binnen Daan. 

Wat maakt jou de leukste in jouw vakgebied? 
Omdat ik al ervaring in dit werkveld had voordat ik hier kwam werken, waardoor ik mij beter kan inleven in de zorgprofessionals en mee kan praten. Ook ben ik toegankelijk en heb ik een gezonde dosis humor.

Waar zou je nog meer uit willen halen?
Meer kennis en ervaring in dit vakgebied opdoen.Ik heb met zo veel mensen te maken in mijn werk van wie ik nog veel van kan leren.

Hoe heb je Daan leren kennen? 
Via mijn allerleukste buurman en huidige vestigingsmanager: Brian Comvalius!

Waarom heb je voor Daan gekozen? 
Ik had vanaf mijn eerste kennismaking met Daan een heel warm gevoel en dacht meteen: hier wil ik deel van uitmaken. Gelukkig heb ik dat gevoel nog steeds.

Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
Uitmuntend werkgeverschap betekent voor mij dat we samen denken in oplossingen om er uiteindelijk allemaal beter van te worden, dat is namelijk precies wat Daan doet. Daarom ben ik zo trots dat ik hier deel van uitmaak.


 

"Omdat er bij Daan echt aandacht is voor jou, je wordt in je kracht gezet."
 


Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Dankzij Daan ga ik met veel plezier naar mijn werk, en dat is naar mijn mening heel kostbaar. Het is hard werken en het kan soms heel hectisch zijn. Maar ik heb veel geleerd over dit werkveld, omgaan met anderen maar vooral ook over mezelf. 

Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Omdat er bij Daan echt aandacht is voor jou, je wordt in je kracht gezet. Bij de dingen waar je minder goed in bent word je geholpen om er beter in te worden en in de dingen waar je al goed in bent kun je fantastisch goed worden. Kortom: er wordt gekeken naar je kwaliteiten en niet naar je tekortkomingen. 

Omschrijf in één zin wat werken bij Daan voor jou betekent.
Werken bij Daan is ontzettend gezellig en tóch heel serieus. We hebben de leukste mensen, dit geldt zowel voor het interne personeel als de professionals die wij bemiddelen. En we hebben natuurlijk de leukste en best georganiseerde uitjes! ;)

Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Joes
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Joes
 • Algemeen

  Het geheim van een stralende dag

  1678714053-1677588771-header_complimentendag_daan_-min.png | Ontmoet Daan: Maak kennis met Joes

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn