1681220700-Kyra Header.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Kyra

Zorg

Ontmoet Daan: Maak kennis met Kyra

11-04-2023

Kyra werkt als Adviseur Zorg voor Daan Rotterdam. Zij neemt je mee in de wereld van Daan!

Waar word je blij van? 
Ultiem geluk is het slapen in een net verschoond bed! Daarnaast geeft sporten mij een heel fijn en voldaan gevoel. Na een werkdag achter de laptop spring ik op om al mijn energie nog even los te laten. Dan plof ik 's avonds lekker op de bank en kies ik een slechte realityserie op Videoland, momenteel Married at first sight (genieten!). 

Waarom past jouw baan bij jou? 
Ik hou van kletsen! Is dat nou net wat ik ongeveer de hele dag op mijn werk doe. Ik heb dagelijks twee kennismakingsgesprekken op kantoor, dat vind ik zo fijn aan Daan. Alles is persoonlijk en face to face. Naast nieuwe kennismakingen onderhoud ik het contact van de huidige werknemers binnen Daan. Natuurlijk los je ook veel problemen op, maar dit geeft juist de kans op verbetering en uiteindelijk het nóg beter leren kennen van de wensen en behoeften van een individu. Wat zijn iemand zijn interesses, hoe is de thuissituatie, wat vindt iemand belangrijk op de werkvloer: hier probeer ik dagelijks achter te komen en op in te spelen. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
Ik start met een lekker kopje thee, na een fietstocht van 10 minuutjes moet ik toch even bijkomen. Nog iets waar ik heel gelukkig van word, op mijn Daan-fiets naar mijn werk. Ik kijk in de agenda naar het aantal nieuwe kennismakingen die staan ingepland. Dan is het tijd om mijn mail weg te werken en wat appjes van kandidaten te beantwoorden. Vaak begint dan de chaos. Een dag kan ik inplannen, maar omdat je met mensen werkt verloopt het vaak heel anders dan verwacht. Intussen krijg je telefoontjes, nieuwe aanvragen, nieuwe aanmeldingen en tussendoor probeer je weer je to-dolijstje op te pakken. We lunchen aan de grote hoge tafel waaraan je lekker kan bijkletsen. In de middag herhaalt de ochtend zich eigenlijk, ik zet nog meer thee en vergeet een sporadische meeting niet! 

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Mijn collega's en de werksfeer. Dat is toch wel iets bijzonders bij Daan. Wij zeggen altijd dat we daar bekend om staan, maar hoe leg je dat vervolgens uit? Ik zeg altijd: met één stap door de deur ben je verkocht. Zo voelde dat althans voor mij. Mijn eerste gesprek was meteen de doorslaggevende factor, hier word ik gelukkig en ga ik keihard werken. Collega's zijn een groot onderdeel van je leven, daarom doen wij vaak aan teambuilding en zorgt iedereen voor elkaar. Dat geef mij motivatie en inspiratie. 

Wat zijn je ambities? 
De beste recruiter van de wereld worden! 

Wat maakt jou de leukste in jouw vakgebied? 
Daadwerkelijk iets bijdragen aan mensen die voor mij in de zorg werken. Ik vind het belangrijk dat er ook omgekeken wordt naar harde werkers in de zorg. Dat zij weten dat ik voor ze klaarsta en dat problemen worden opgelost. Dat er mogelijkheden worden gezocht en uitzonderingen worden gemaakt. Als iets niet mogelijk is, dan ga ik in gesprek en vind ik eerlijkheid het belangrijkste. Ze zullen van mij nooit loze beloftes te horen krijgen. Eerlijkheid duurt het langst! Daarnaast maak ik altijd mijn werk af, zodat ik met een goed gevoel naar huis kan. Dat voorkomt stress en maakt iedereen blij!

Waar zou je er nog meer uit willen halen?
Persoonlijke ontwikkeling; hier heb ik veel interesse in, maar ik maak er te weinig tijd voor. Het lijkt mij heel interessant om eens goed naar jezelf te kijken en te leren. Hoe groei je als persoon en wat levert dat weer op in je werk. Je bent nooit uitgeleerd, ook niet op je werk. Natuurlijk lijkt het mij leuk om andere functies uit te proberen, maar dat is meer voor in de toekomst!

Hoe heb je Daan leren kennen? 
Via vrienden in contact gekomen met de vestiging Daan Rotterdam. Meteen op gesprek gekomen en zoals ik al zei: liefde op het eerste gezicht. Ik ben afgestudeerd in het toerisme, maar dat heb ik sindsdien niet meer opgezocht. 


 

"Daan heeft mij een fantastische start van mijn carrière gegeven. Een fijne plek met collega's die mij dagelijks supporten en aanmoedigen."
 


Waarom heb je voor Daan gekozen? 
Na het behalen van mijn hbo-opleiding International Tourism Management begon het echte volwassen leven (dacht ik). Ik stond aan het begin van mijn carrière, maar dit was allemaal zo spannend! Geen idee wat me te wachten stond begonnen met solliciteren. Het was allemaal zo overweldigend, maar Daan steldemij meteen gerust. Ze gaven me duidelijke verwachtingen, maar toch ook veel vrijheid. Het was een fijne combinatie die ik op dat moment nodig had. 

Wat betekent uitmuntend werkgeverschap voor jou?
In mijn ogen betekent dit altijd klaarstaan voor een ander. Aanwezig zijn, luisteren, anticiperen en niet vergeten. In mijn ogen betekent dat een duidelijke visie waar iedereen aan mee werkt. Ervoor zorgen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat, mogelijkheden bieden om dit plezier te vergroten. Sta stil bij alles wat goed gaat, fouten maken moet besproken worden, maar belicht vooral ook het positieve in het leven! 

Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Daan heeft mij een fantastische start van mijn carrière gegeven. Een fijne plek met collega's die mij dagelijks supporten en aanmoedigen. Een plek waar ik snel stappen heb gemaakt. Gesprekstechnieken toegepast en veel geleerd over de verschillende typen mens. 

Waarom zou jij Daan aanbevelen?
Werk jij in de zorg en heb je zin in afwisselend werk, maar toch vastigheid met mij als je contactpersoon? Meld je dan zeker aan! Je bent hier op de goede plek.

Omschrijf in één zin wat werken bij Daan voor jou betekent.
Een fijne en vooral gezellige werkplek, waar iedereen graag keihard werkt!

Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder de leukste vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Kyra
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Kyra
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Kyra

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn