1660720306-Header_Nadine_blog_Daan.jpg | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nadine

Onderwijs

Ontmoet Daan: Maak kennis met Nadine

17-08-2022


Nadine werkt bij Daan als manager (Daan) onderwijs en zij neemt je mee in haar reis binnen de wereld van Daan.

Wat is je functie?
Sinds 1 juli ben ik manager (Daan) onderwijs landelijk. Ik ben vijf jaar geleden begonnen. Ik heb eerst twee maanden als recruiter gewerkt. Daarna kreeg ik een duo-rol, waarin ik de rol van recruiter én accountmanager vervulde. Dat heb ik drie jaar gedaan, tot ik uiteindelijk overging naar alleen nog accountmanager. Dat doe ik nu sinds 2 jaar. Ik doe nog steeds accountmanagement naast mijn taken als manager onderwijs. Ik vind het namelijk heel erg van belang om op de hoogte te blijven van wat er speelt.

Als manager onderwijs focus ik me op het coachen van de recruiters en accountmanagers en het door ontwikkelen van het vakgebied binnen Daan. Dat is echt mijn belangrijkste taak. Ook het nog beter inzetten van de Daancoaches en de opleidingen verder uitbouwen hoort erbij. Daarnaast ben ik ook bezig met het inspelen op trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, zoals de NPO-subsidie. Hoe kunnen we daar een school het beste bij ondersteunen?

In welke regio werk je?
Ik ben op alle vestigingen van Daan te vinden als manager onderwijs!

Waar word je blij van?
Het contact met opdrachtgevers. Ik word blij van het kunnen oplossen van een probleem. Wanneer het een school boven de pet gaat en ze niet precies weten wat ze moeten doen, dan vind ik het mooi om die school echt te helpen. Daarnaast word ik ook blij van alle collega’s van Daan onderwijs in hun kracht zetten, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen, en dat we daarbij alle kansen benutten!

Waarom past je baan bij jou?
Ik vind het enorm leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verbreden van het vakgebied onderwijs binnen Daan en om collega’s te coachen. Ik ben zelf docent. Omdat ik het onderwijs ken weet ik hoe ik de beste partner kan zijn voor scholen én onze kandidaten. In deze functie heb ik dan ook de tijd en mogelijkheid om dat te doen. Ik kan nu echt dat stapje extra doen, waardoor Daan nog beter kan aansluiten bij de scholen en we nog beter kunnen inspelen op wat onze docenten nodig hebben.

 


"Net dat stapje extra doen om echt te kunnen ontzorgen!"


 

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het samenwerken met collega's om kandidaten en opdrachtgevers blij te maken. Ik vind het leuk om te kunnen ontzorgen bij de scholen, ervoor te zorgen dat iedereen op z’n plek zit en blij is met waar diegene zit. Dat het echt een goede match is, voor Daan, de kandidaat en de school. We zorgen dan ook echt dat we inspelen op de behoeftes van de scholen en onze kandidaten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Veel ballen hooghouden en daarbij scholen en docenten blij maken. Ik word wakker en rijd naar het kantoor in Rotterdam. Daar start ik op en dan ga ik met een collega mee met een afspraak op school. Na de afspraak evalueren we. Na de lunch heb ik bijvoorbeeld een afspraak met de opleidingscoördinator. Met haar ga ik sparren en bedenken: op welk vlak kunnen we nieuwe dingen cursussen, trainingen of opleidingen op het gebied van onderwijs voor onze kandidaten in het onderwijs aanbieden? Daarna heb ik bijvoorbeeld een meeting met marketing om te kijken hoe we het beste de nieuwe onderwijscampagne kunnen opzetten. Ook breng ik bijvoorbeeld de Daancoach - iemand vanuit Daan die de kandidaat helpt als die tegen knelpunten aanloopt op didactisch of pedagogisch gebied - en een van onze kandidaten in contact met elkaar.

Wat zijn je ambities?
Mijn ambitie is om Daan onderwijs landelijk nog meer laten doorgroeien, met hopelijk veel nieuwe leuke collega’s!

Wat maakt jou de leukste?
Ik ben betrouwbaar, denk graag mee en ga altijd voor kwaliteit! Dit past ook echt bij Daan en daarom zit ik ook zo op m’n plek bij Daan.

Hoe heb je Daan leren kennen?
Ik solliciteerde via de website van Daan als gymdocent. Ik ben eerstegraads bevoegd docent lichamelijke opvoeding. In totaal heb ik acht jaar voor de klas gestaan. Ik heb iets meer dan vijf jaar geleden in eerste instantie gesolliciteerd om via Daan als gymdocent aan de slag te gaan. Ik had me al ingelezen op Daans website en zag ook dat er een interne vacature openstond. Ik werd tijdens het kennismakingsgesprek nog enthousiaster over Daan dan ik al was en heb toen de interne vacature aangekaart. Ik ben aangenomen voor die functie en nu werk ik alweer vijf jaar bij Daan! 

Waarom heb je voor Daan gekozen?
Daan is persoonlijk en betrokken. Toen ik binnenkwam, voelde ik mij meteen thuis. Ik wilde een andere kant op en iets anders gaan doen. Ik had toen ook nog een lopende sollicitatie bij een andere detacheerder, dus ik kon goed vergelijken welke het beste voelde. Het voelde bij Daan zo goed dat ik dus ook voor Daan heb gekozen.

 


"Uitmuntend werkgeverschap is net dat stapje extra zetten voor de opdrachtgever en de kandidaat."


 

Hoe heeft Daan jouw leven beïnvloed?
Het heeft mij mooie vriendschappen gegeven en een leuke baan waar ik iedere dag met plezier naar toe mag. Als ik twee weken op vakantie ben geweest, krijg ik zelfs van een van m’n collega’s een kaartje in de bus met dat ze blij zijn dat ik er weer ben! In het team zit het ook gewoon heel goed, er is een hele fijne sfeer.

Waarin zou jij Daan aanbevelen?
Vanwege Daans persoonlijke aandacht, betrokkenheid en eerlijkheid.
 

Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder de leukste #werkenbijdaan vacatures.

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Ontdek de wereld van uitmuntend werkgeverschap bij...

  1721287623-Header blog Uitmunted werkgeverschap.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nadine
 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nadine
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Ontmoet Daan: Maak kennis met Nadine

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn