ontmoetingshuisje-tafel-stoel-Daan.jpg | Ontmoetingshuisje Aafje

Zorg

Ontmoetingshuisje Aafje

04-05-2020

Door het coronavirus is het sinds 20 maart niet meer mogelijk om bij bewoners van verpleeg-en verzorgingshuizen op bezoek te gaan. De bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen vallen onder de kwetsbare groepen en om nog meer besmettingen te voorkomen is de bezoekersregeling tijdelijk stopgezet. Het stopzetten van de bezoekersregeling gaat gepaard met een toename van de eenzaamheid onder de bewoners. Op allerlei manieren wordt geprobeerd om contact op afstand mogelijk te maken: van videobellen tot tuinbezoeken. Alles wordt uit de kast getrokken, zodat de bewoners hun dierbaren kunnen zien. Nu is er een extra mogelijkheid: het ontmoetingshuisje.

Corona-proof
De familie kan op afspraak op bezoek komen in het ontmoetingshuisje. Vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Zij plannen de afspraken, ontvangen het bezoek, schenken koffie en maken het ontmoetingshuisje na ieder bezoek schoon. Voor deze taak zet Aafje mensen in die zich tijdens de coronacrisis hebben aangemeld als vrijwilliger, omdat zij graag iets voor willen betekenen voor deze kwetsbare groepen.

Wij vinden het belangrijk dat de kwetsbare groepen in deze moeilijke tijden niet worden vergeten. Voor Aafje hebben we een huisje gesponsord, zodat de bewoners hun dierbaren kunnen blijven zien. 

Laatste blogberichten

 • Werk

  Ben jij voorbereid op de toekomst?

  Vrouw-verstopt-achter-boek-1.jpg | Ontmoetingshuisje Aafje
 • Algemeen

  Geld; maar geen vakantie

  euro's-sparen-in-een-potje.jpg | Ontmoetingshuisje Aafje
 • Werk

  Maak van jouw carrièreswitch een succesverhaal

  meisje-met-mobiele-telefoon--rode-lippenstift.jpg | Ontmoetingshuisje Aafje

Inschrijven

 
Ben jij benieuwd wat Daan voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in, Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te ontmoeten!

Liever persoonlijk contact?

010 30 09 107
Favorieten vacatures