bloggg.jpg | Papierloos vergaderen B&W Nederweert een feit

Ruimtelijk Domein

Papierloos vergaderen B&W Nederweert een feit

30-10-2018

Na enkele maanden van voorbereiding zijn alle leden van B&W in de gemeente Nederweert voorbereid op het papierloos vergaderen van de B&W en Raadsvoorstellen. Vandaag hebben we dit succes met elkaar gevierd.

Medio mei dit jaar kondigde Burgemeester Evers al op zijn weblog deze vorm van digitalisering aan richting de inwoners van de gemeente.

De hervorming van het proces Bestuurlijke Besluitvorming en daarmee samenhangend het kunnen digitaal vergaderen stonden hoog op de agenda voor 2015. De voorstellen en hun bijlagen kunnen binnen het gemeentehuis middels een snelkoppeling op de Ipad worden gelezen en behandeld in de bron applicatie (Decos) waar deze zijn ontstaan, worden opgeslagen, ontsloten, beheerd en gearchiveerd. Ook buiten het gemeentehuis kunnen allen die toegang hebben tot de ‘thuiswerk-omgeving’ de B&W- en Raadsvoorstellen raadplegen en indien geautoriseerd behandelen en aanpassen.

Tevens wordt ook alle ‘neerslag’ van de vergaderingen, de wekelijkse agenda, representatielijst en de diverse typen besluitenlijsten, vanuit het bronsysteem opgemaakt, opgeslagen, beheerd, ontsloten en gearchiveerd.

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Geld; maar geen vakantie

  euro's-sparen-in-een-potje.jpg | Papierloos vergaderen B&W Nederweert een feit
 • Werk

  Maak van jouw carrièreswitch een succesverhaal

  meisje-met-mobiele-telefoon--rode-lippenstift.jpg | Papierloos vergaderen B&W Nederweert een feit
 • Zorg

  Ontmoetingshuisje Aafje

  ontmoetingshuisje-tafel-stoel-Daan.jpg | Papierloos vergaderen B&W Nederweert een feit
×

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn

Favorieten vacatures