sportplan-1200x627.jpg | Smoesjes? Vanaf nu niet meer.

Algemeen

Smoesjes? Vanaf nu niet meer.

30-10-2018

Daan, dit project moet morgen af! Daan, jij zou toch dat cadeautje voor Charmelle regelen? Daan, je moet mee stappen dit weekend!

We zijn, net zoals Daan, tegenwoordig druk, druk en nog eens druk. We willen een succesvolle carrière opbouwen, een leuk en spannend sociaal leven leiden, de hele wereld rond reizen en dat het liefst met een afgetraind Instagram waardig lichaam. En dit alles moet natuurlijk ook nog eens online zichtbaar worden gemaakt, anders telt het niet.

Daan is zoals heel Nederland druk. Ook in het weekend wil hij lekker uitslapen, het huishouden doen of een filmpje pakken. Daarnaast ook nog sporten? Hmm… Smoesjes genoeg en tijd te weinig, denkt hij. Daan is gelukkig niet de enige. Uit onderzoek is gebleken dat dit Nederlands’ meest gebruikte smoesjes zijn.

 1. ‘Ik heb niet genoeg tijd’
 2. ‘Sporten is te duur’
 3. ‘Ik begin volgende week/maand/eeuw’
 4. ‘Ik ben bang om het te verpesten/of iets niet kan’
 5. ‘Ik ben toch al slank, dus boeiend’

Maar Daan zou Daan niet zijn, als hij niet met een oplossing zou komen. Word net zoals Daan een sociale sporter. Geen tijd, is geen excuus meer. Ja, die kassa rinkelt wel met een duur sportabonnement. Ook daar heeft Daan een oplossing voor. Via Daan kan je sporten met korting. Daan heeft voor jou een aantal deals gesloten met aangesloten sportscholen, zodat jij met de code FITMETDAAN! met korting kan sporten. De code door is in en door heel Nederland bruikbaar. Daan Daagt jou uit.

Daan daagt jou uit. Word jij fit met Daan? Bekijk hier of jouw sportorganisatie is aangesloten bij ons sportplan.

Laatste blogberichten

 • Werk

  Ben jij voorbereid op de toekomst?

  Vrouw-verstopt-achter-boek-1.jpg | Smoesjes? Vanaf nu niet meer.
 • Algemeen

  Geld; maar geen vakantie

  euro's-sparen-in-een-potje.jpg | Smoesjes? Vanaf nu niet meer.
 • Werk

  Maak van jouw carrièreswitch een succesverhaal

  meisje-met-mobiele-telefoon--rode-lippenstift.jpg | Smoesjes? Vanaf nu niet meer.

Inschrijven

 
Ben jij benieuwd wat Daan voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in, Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te ontmoeten!

Liever persoonlijk contact?

010 30 09 107
Favorieten vacatures