laarzen-in-het-zand.jpg | Stilstand kan juist zorgen voor vooruitgang

Algemeen

Stilstand kan juist zorgen voor vooruitgang

03-06-2020

Nederland is langzamerhand weer aan het opstarten. De terrassen zijn grotendeels onder strenge voorwaarden weer open en we mogen ons weer omringen met meer mensen. Door het coronavirus is er een hoop tot stilstand gekomen. Voor grote groepen mensen heeft dit veel stress met zich meegebracht, denk aan de zzp’ers of de mensen die zonder baan kwamen te zitten. Anderzijds zijn er mensen, zoals werknemers in loondienst, die juist in deze periode goed hebben kunnen nadenken. Hun gedachten gingen vooral over de eigen persoonlijke ontwikkeling en het nog beter kunnen functioneren op de werkvloer.

In deze periode heb je de kans om aan jezelf te werken. De kans om uit te zoeken wat je leuk vindt of wat je echt wilt. Hoe je jezelf tot rust kunt brengen in deze roerige tijden. Wij hebben de meest waardevolle en leukste online trainingen van dit moment voor jou op een rijtje gezet.

 1. Online samenwerken
  Door het coronavirus moesten we massaal gaan thuiswerken. Sommigen van ons kunnen weer naar kantoor, maar het merendeel werkt nog thuis. En thuiswerken werkt anders dan op kantoor. De meesten hebben hier nu wel een ritme in gevonden, maar kun je toch nog wat ondersteuning gebruiken? In deze training leer je effectief online samen te werken en maak je kennis met handige methodes en programma’s.
   
 2. Vitaliteit
  Door het thuiswerken en het dicht gaan van de sportscholen zijn we minder gaan bewegen. Hoe zorg je er voor dat je genoeg beweegt, goed slaapt, gezond eet en je gewoon fit blijft voelen? In deze training lees je alles over gezondheid en hoe je met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken.
   
 3. Timemanagement
  Voor de coronacrisis ervoeren we thuiswerken als fijn. Geen collega’s aan je bureau die je bestoken met allerlei vragen of duizend telefoontjes op een dag. Na een lange periode van thuiswerken wordt het steeds lastiger om je tijd goed in te delen. Denk aan zaken als het huishouden of kinderen die voorrang krijgen. Deze training helpt je om de regie in eigen handen te nemen.
   
 4. De kracht van slaap
  Sinds de coronacrisis slapen veel mensen slechter. Het slechter slapen of zelfs niet kunnen slapen is een neveneffect van stress. Terwijl een goede nachtrust juist zoveel voordelen met zich meebrengt: het maakt je creatiever, energieker en fitter. Tijdens deze training leer je hoe je je slaapritme kunt verbeteren. Slaap lekker!
   
 5. Doen waar je blij van wordt
  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: doe waar je blij van wordt, wat je leuk vindt! Deze training is voor iedereen die zijn/haar talenten en diepste verlangens wil ontdekken. Voor iedereen die zijn/haar levensdoelen wil bereiken. Voor iedereen die gewoon wil doen wat hij/zij leuk vindt.

Heeft één van deze trainingen jouw hart veroverd? Of ben je benieuwd welke trainingen wij nog meer voor jou in petto hebben?
Bekijk via de button hoe je onze online trainingen kunt volgen, want te lang stilstaan is geen optie. 


 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Stilstand kan juist zorgen voor vooruitgang
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Stilstand kan juist zorgen voor vooruitgang
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Stilstand kan juist zorgen voor vooruitgang

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn