1643025189-Leuke-banen-uitmuntend-werkgeverschap-daan-werkenbijdaan-5.jpg | Vacatures Docent
search Vacature zoeken
74 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 19940
Layout slug: vacancies
view_module view_list

Docent Frans in Amsterdam

  • alarm 28-11-2022
  • location_on Regio Noord-Holland

Wist je dat Frans de moedertaal is van 75 miljoen mensen over de hele wereld? Daarbij is Frans ook de officiële werktaal van verschillende organisaties. De Franse taal en cultuur is dus...

Docent Duits in Amsterdam

  • alarm 28-11-2022
  • location_on Regio Noord-Holland

Houd jij van je vak? Raak jij geënthousiasmeerd van het maken van de verbinding tussen taal en maatschappij? Ben jij nog op zoek naar een passende baan? Dan kom ik graag in contact met j...

Geen vacature missen?

Vacatures in je mailbox
Regio
Vakgebied
bricksPageLayout: 19941
Layout slug: full-width
Component slug: text

Ben je op zoek naar een vacature als Docent?

Als docent ben je verantwoordelijke voor het overdragen van kennis aan leerlingen of studenten. Je dienst de leerstof op een boeiende manier te kunnen presenteren aan de klas en je moet in staat zijn de orde te handhaven om een rustige leeromgeving te creëren. Een goede leraar is in staat om te differentiëren, dat wil zeggen: ieder individu de begeleiding te geven die hij nodig heeft. Beter presterende leerlingen moet je kunnen je uit te dagen, terwijl de zwakkere leerlingen bijvoorbeeld meer uitleg en extra oefening krijgen.

Past de vacature Docent bij jou? Daan biedt jou uitmuntend werkgeverschap op een leuke manier, collectieve zorgverzekering, voordelig sporten voor jou en jou hele netwerk, een vaste sparringpartner en een zeer aantrekkelijk Daan fietsplan.

Heb jij ervaring als docent of herken je je in bovenstaande en ben je nieuwsgierig geworden? Dan is Daan zeker benieuwd naar jou! 

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn