1643025190-Leuke-banen-uitmuntend-werkgeverschap-daan-werkenbijdaan-9.jpg | Vacatures Docent AVO
search Vacature zoeken
4 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 17671
Layout slug: vacancies
view_module view_list

Geen vacature missen?

Vacatures in je mailbox
Regio
Vakgebied

AVO Docent in Veendam

  • alarm 15-12-2022
  • location_on Regio Groningen

Standaard leuzen opdreunen ben ik niet van. Maar voor deze vacature docent AVO kan ik bijna niet anders. Ik ben namelijk op zoek naar een manusje van alles, een alleskunner, spin in het w...

bricksPageLayout: 17672
Layout slug: full-width
Component slug: text

Ben je op zoek naar een vacature als Docent AVO?

Als docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) sta je voor de klas en is geen dag hetzelfde. Je verzorgt de algemene vakken als rekenen, taal wereldoriëntatie en sociale vaardigheden. Maar je hebt ook een aantal secundaire taken zoals individuele begeleiding van leerlingen, administratie (cijfers, aanwezigheid etc.), vergaderingen bijwonen en sectieoverleg. Dan is er nog het voorbereiden van de lessen en het maken en nakijken van proefwerken, overhoringen en oefeningen. Ook het surveilleren bij lessen of proefwerken en het deelnemen aan eventuele buitenschoolse activiteiten zoals excursies hoort bij je takenpakket.

Werken in het onderwijs is dan ook jouw roeping. Deze passie wil Daan graag met je delen! Bij Daan vind je namelijk de leukste onderwijs vacatures. Je werkt niet voor Daan, maar samen met Daan. Dit betekent dat je nauw contact zult hebben met je eigen contactpersoon en bij deze persoon terecht kunt met al je vragen. Daan heeft contact met de leukste scholen, om zo voor jou de meest passende uitdaging te vinden. Neem een kijkje bij de vacatures voor Docent AVO en reageer, want als jij net zo gedreven bent als Daan, dan komen we graag met je in contact!

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn