1656512608-Daan_onderwijs_5_leuke_banen_afbeelding.jpg | Vacatures Onderwijs zzp
search Vacature zoeken
19 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 56210
Layout slug: vacancies
view_module view_list

(zzp) NT2 Docent in Tiel

  • alarm 18-06-2024
  • location_on Regio Gelderland

Ben jij een docent die graag werkt met kinderen uit diverse culturen? Zie jij het als jouw missie om kinderen niet alleen een nieuwe taal te leren, maar hen ook te helpen zich thuis te vo...

bricksPageLayout: 56211
Layout slug: full-width
Component slug: text

Werken als zzp'er | vacatures onderwijs 

Werken in het onderwijs is ongelofelijk lonend. Jonge mensen zien groeien en leren is een geweldig voorrecht. Je speelt een rol speelt in het vormgeven van de toekomst van je leerlingen. Dat is wat les geven in het onderwijs tot een van de meest waardevolle beroepen maakt die er zijn. Om de banenmarkt in het onderwijs goed te begrijpen moet je er middenin staan en dat is nou precies wat Daan doet. Want Daan is van nu, duidelijke taal en geen kapsones en wij hebben de leukste onderwijs vacatures. 

Onderwijs vacatures bij Daan | Banen als zzp'er

Daan staat voor uitmuntend werkgeverschap en een wereld vol leuke banen in het onderwijs. Het is voor ons belangrijk dat jij met plezier gaat werken op een school of instelling die echt bij je past. Ben je geïnteresseerd in één van onze onderwijs vacatures dan brengen wij aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek graag jouw wensen in kaart en gaan we op zoek naar de juiste vacature. Daan heeft een groot netwerk aan diverse scholen waar wij mee samenwerken, van het gymnasium tot praktijkonderwijs en alles daar tussenin. Hierdoor hebben wij de leukste vacatures in het onderwijs.

Zzp onderwijs vacatures per regio

In Nederland is er veel vraag naar mensen in het onderwijs. Dit biedt jou als leerkracht of docent veel kansen. Door ons grote netwerk door heel Nederland hebben wij altijd een vacature in het onderwijs bij jou in de buurt. Van Amsterdam tot Rotterdam, wij hebben jouw droombaan. 


 

bricksPageLayout: 56212
Layout slug: full-width
Component slug: last-viewed-vacancies

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn