1656512608-Daan_onderwijs_5_leuke_banen_afbeelding.jpg | Vacatures Onderwijs ZZP
search Vacature zoeken
11 resultaten tuneFilters
bricksPageLayout: 46610
Layout slug: vacancies
view_module view_list

Zzp docent in Den Haag

  • alarm 13-02-2024
  • location_on Regio Zuid-Holland

Ben jij die bevlogen docent in het voortgezet onderwijs of een toegewijde leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs? Droom je ervan om als zelfstandige aan de slag te gaan en jouw passi...

bricksPageLayout: 46611
Layout slug: full-width
Component slug: text

Werken als zzp'er | vacatures onderwijs 

Werken in het onderwijs is ongelofelijk lonend. Jonge mensen zien groeien en leren is een geweldig voorrecht. Je speelt een rol speelt in het vormgeven van de toekomst van je leerlingen. Dat is wat les geven in het onderwijs tot een van de meest waardevolle beroepen maakt die er zijn. Om de banenmarkt in het onderwijs goed te begrijpen moet je er middenin staan en dat is nou precies wat Daan doet. Want Daan is van nu, duidelijke taal en geen kapsones en wij hebben de leukste onderwijs vacatures. 

Onderwijs vacatures bij Daan | Banen als zzp'er

Daan staat voor uitmuntend werkgeverschap en een wereld vol leuke banen in het onderwijs. Het is voor ons belangrijk dat jij met plezier gaat werken op een school of instelling die echt bij je past. Ben je geïnteresseerd in één van onze onderwijs vacatures dan brengen wij aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek graag jouw wensen in kaart en gaan we op zoek naar de juiste vacature. Daan heeft een groot netwerk aan diverse scholen waar wij mee samenwerken, van het gymnasium tot praktijkonderwijs en alles daar tussenin. Hierdoor hebben wij de leukste vacatures in het onderwijs.

Zzp onderwijs vacatures per regio

In Nederland is er veel vraag naar mensen in het onderwijs. Dit biedt jou als leerkracht of docent veel kansen. Door ons grote netwerk door heel Nederland hebben wij altijd een vacature in het onderwijs bij jou in de buurt. Van Amsterdam tot Rotterdam, wij hebben jouw droombaan. 


 

bricksPageLayout: 46612
Layout slug: full-width
Component slug: last-viewed-vacancies

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn