1678714058-1677588771-header_complimentendag_daan_-min.png | Complimenten op de werkvloer

Algemeen

Complimenten op de werkvloer

28-02-2023

Complimenten op de werkvloer

Op de werkvloer zijn mensen afhankelijk van elkaar om de gewenste resultaten te behalen. Daarom is het belangrijk om positieve en motiverende relaties met je collega’s te onderhouden. Complimenten zijn een krachtig hulpmiddel om de relaties met collega’s te versterken. 

Hier zijn een paar redenen waarom complimenten geven en krijgen belangrijk is op de werkvloer:

 1. Versterkt het gevoel van verbondenheid: Complimenten geven kan bijdragen aan het gevoel van verbondenheid tussen teamleden. Het kan een gevoel van waardering en erkenning geven en een gevoel van gemeenschap op de werkvloer creëren. Dit kan leiden tot betere communicatie, meer samenwerking en een algemeen beter gevoel over de werkomgeving.
   
 2. Verhoogt de motivatie en productiviteit: Wanneer medewerkers complimenten ontvangen, kunnen ze zich gewaardeerd en erkend voelen voor hun harde werk. Dit kan bijdragen aan hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, en hen motiveren om beter te presteren. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen, hebben vaak meer plezier in hun werk en zijn gemotiveerder om resultaten te behalen.
   
 3. Creëert een positieve werkcultuur: Een werkomgeving waar complimenten en positieve feedback gemeengoed zijn, kan een cultuur van waardering en erkenning bevorderen. Dit kan leiden tot meer open communicatie en feedback tussen teamleden, waardoor problemen sneller kunnen worden opgelost. Het kan ook bijdragen aan een betere werksfeer en meer werkplezier.
   

Het geven en ontvangen van complimenten is dus een belangrijk onderdeel van een gezonde werkomgeving. Door complimenten te geven, kunnen we onze collega's aanmoedigen en hen het gevoel geven dat hun inspanningen worden gewaardeerd. Door complimenten te ontvangen, kunnen we ons gesteund en erkend voelen, waardoor we gemotiveerder en productiever zijn.

Het geven van een compliment kost weinig tijd, maar kan een groot verschil maken. Dus waar wacht je nog op?

Stuur nu je gratis kaartje met jouw compliment en laat iemand stralen!

 

 

Laatste blogberichten

 • Algemeen

  Juichen met Daan

  1717406566-Daan_Juichhoed_3.webp | Complimenten op de werkvloer
 • Algemeen

  Vakantiegeld hacks: Hoe haal je hier maximaal voor...

  1716541789-_Blog_Template_en_Header2.0.webp | Complimenten op de werkvloer
 • Onderwijs

  Maak kennis met Pieter: van watersport naar een kl...

  1712317164-_Blog_Template_en_Header.webp | Complimenten op de werkvloer

Hoe wil je solliciteren?

 

Soliciteren via een formulier

Soliciteren via een video

Soliciteren via LinkedIn